FOTO Cele mai frumoase rochii din istoria Oscarurilor 

26 februarie, 2017
Sandra Bullock jpeg

Cea mai aşteptată gală de premiere din istoria cinematografiei se apropie cu paşi repezi. Mai sunt 4 zile până la decernarea premiilor Oscar, de pe 2 martie, unde cele mai mari şi talentate staruri nominalizate vor afla, emoţionaţi, dacă anul acesta au excelat. Să nu mai zicem de alergătura după cele mai inspirate şi memorabile ţinute, pe care actorii şi actriţele noastre preferate le vor alege pentru marea seară dedicată lor!

Cea mai aşteptată gală de premiere din istoria cinematografiei se apropie cu paşi repezi. Mai sunt câteva ore până la decernarea premiilor Oscar, unde cele mai mari şi talentate staruri nominalizate vor afla, emoţionaţi, dacă anul acesta au excelat. Să nu mai zicem de alergătura după cele mai inspirate şi memorabile ţinute, pe care actorii şi actriţele noastre preferate le-au ales pentru marea seară dedicată lor! Până atunci, să vedem care au fost cele mai frumoase rochii purtate pe covorul roşu la gala Oscarurilor de până acum!

Începem cu frumoasa sud-africană Charlize Theron, care, în 2004, a purtat o rochie strălucitoare, cu spatele gol, semnată Gucci.

image

Şi Hilary Swank a ales, pentru Oscarurile din 2005, să poarte o rochie cu spatele gol, foarte decoltată, semnată de Guy Laroche.

image

În 2003, Jennifer Lopez a ales o rochie diafană, în nuanţă pastelată, cu broderie preţioasă, marca Valentino.

image

Beyonce a purtat, în 2005, o superbă rochie negră, cu trenă, semnată de Atelier Versace.

image

În 2002, Halle Berry a făcut istorie: a fost prima femeie de culoare care a luat trofeul pentru cea mai bună actriţă. Iar rochia sa Elie Saab a fost o alegere fabuloasă.

image

Marea actriţă Julianne Moore a ales verdele pentru a se evidenţia pe covorul roşu. Şi bine a făcut, căci rochia sa Tom For for YSL Rive Gauche a făcut furori la ediţia Oscarurilor din 2003.

image

Michelle Williams a purtat, în 2006, o rochie cu stil, de culoarea galbenă, semnată de Vera Wang.

image

Katherine Heigl ne-a amintit, în 2008, de Marylin Monroe, alegând o rochie superbă, roşie, Escada, care i-a îmbrăţişat formele foarte bine şi a încadrat-o în cele mai frumoase apariţii de Oscar.

image

Marion Cotillard - o prezenţă feminină, seducătoare şi încântătoare de fiecare dată când păşeşte pe covorul roşu. În 2008, a epatat cu o rochie împletită, Jean Paul Gaultier, cu trenă în formă de coadă de peşte.

image

Anne Hathaway a purtat, la ediţia Oscarurilor din 2009, o ţinută semnată de Armani Prive, extrem de rafinată şi strălucitoare, pe măsura stilului său glamour cu care ne-a obişnuit.

image

În 2011, Gwyneth Paltrow a ales o rochie preţioasă, simplă, dar de efect, Marca Calvin Klein, căreia i-a dat un strop de culoare cu bijuterii şi accesorii Louis Vuitton.

image

Veşnic tânăra Sandra Bullock a purtat ăn 2011 o rochie Marchesa de culoare roşu aprins, care a încadrat-o în rândul celor mai frumoase femei celebre prezente la Oscarurile de până acum.

image

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG