FOTO Cele mai hot cupluri celebre de la MET Gala!

6 mai, 2014

Seara de ieri a fost una atât de pretenţioasă şi de strălucitoare, încât până şi stelele ar fi invidioase! Nu de alta, dar la gala de binefacere găzduită la Metropolitan Museum of Art's 2014 Costume Institute, toată spuma hollywoodiană a apărut pe covorul roşu cu cele mai frumoase şi mai la modă ţinute. Iar deliciul l-au făcut cuplurile. Iată cel mai bine îmbrăcate perechi celebre

Seara de ieri a fost una atât de pretenţioasă, de elegantă şi de strălucitoare, încât până şi stelele ar fi invidioase! Nu de alta, dar la gala de binefacere găzduită la Metropolitan Museum of Art's 2014 Costume Institute, care a sărbătorit cariera regretatului designerul Charles James, cu o expunere a colecţiei sale opulente de rochii couture, toată spuma hollywoodiană a apărut pe covorul roşu cu cele mai frumoase şi mai la modă ţinute. Iar deliciul l-au făcut cuplurile - vechi şi noi - care au încântat fotografii cu apariţiile lor oficiale, la 4 ace.

A la mode, să spunem. Iată cel mai bine îmbrăcate perechi celebre de la MET Gala de pe 5 mai, din New York! Care vi se pare cel mai frumos cuplu?

Charlize Theron şi Sean Penn

Una dintre rarele lor apariţii împreună, de când formează un cuplu.

Click pe poză pentru mărire!

Amber Heard şi Johnny Depp

Şi ei au început să apară mai des în vizorul public, de curând, de când s-au logodit.

Kim Kardashian şi Kanye West

Cei doi se pregătesc de marea lor nuntă, pregătită cu mare fast pentru ziua de 24 mai, în Paris. Dar se zvoneşte că deja s-au căsătorit legal, în California, weekendul trecut... oricum, o apariţie foarte elegantă!

Emma Stone şi Andrew Garfield

Frumoşii actori din seria "Spiderman" au apărut ca doi îndrăgostiţi pe covorul roşu, Emma fiind aplaudată şi pentru ţinuta ei jovială şi feminină.

Victoria şi David Beckham

Nici nu se putea ca designerul care tocmai a împlinit 40 de ani să nu apară într-o ţinută stilată, la braţul soţului ei, cu care s-a potrivit de minune în ţinutele alese. Şi ne bucurăm că a mai renunţat la negru, în favoarea luminosului alb!

Blake Lively şi Ryan Reynolds

Cei doi sunt căsătoriţi de 2 ani şi reprezintă unii dintre cei mai frumoşi actori ai Hollywoodului. Fac o pereche frumoasă şi în faţa camerelor de filmat.

Beyonce şi Jay Z

Cei doi se bucură de o căsnicie trainică şi de succes internaţional. Au avut parte de un moment amuzant la gală, când reginei B i-a căzut un inel, iar rapperul s-a prefăcut că o cere din nou de soţie. Foarte eleganţi, de asemenea, mizând tot pe combinaţia alb şi negru.

Gisele Bundchen şi Tom Brady

O altă apariţie glam din partea unui cuplu căsătorit. Frumosul model a strălucit într-o rochie cu paiete, alături de frumosul ei soţ, amândoi preferând negrul sobru.

FOTO WENN, GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png