FOTO Cele mai neinspirate ţinute de la Tony Awards 2015!

8 iunie, 2015

Duminică seară, a avut loc cea de-a 69-a ediţie a premiilor Tony, şi după cum era de aşteptat celebrităţile de la Hollywood, şi nu numai, au găsit ocazia perfectă pentru a-şi etala ţinutele de gală pe covorul roşu. Din păcate, nu toate ţinutele s-au dovedit a fi tocmai inspirate.

Duminică seară, a avut loc cea de-a 69-a ediţie a premiilor Tony, şi după cum era de aşteptat celebrităţile de la Hollywood, şi nu numai, au găsit ocazia perfectă pentru a-şi etala ţinutele de gală pe covorul roşu. Din păcate, nu toate ţinutele s-au dovedit a fi tocmai inspirate. Aşadar, haideţi ă le vedem pe cele care au gafat-o pe covorul roşu la Tony Awards 2015!

Thalia a fost o prezenţă plăcută pe covorul roşu, şi chiar neaşteptată, am zice noi. Însă pe cât de inspirată a fost atunci când a ales această rochie, pe atât de neinpirată s-a dovedit a fi alegerea pantofilor. Specialiştii fashion au decretat un ”aşa nu” pantofilor aleşi de celebra cântăreaţă!

Click pe următoarea!

Ruth Wilson a optat pentru o rochie marca Ralph Lauren şi a ... cam gafat-o pe covorul roşu. Specialiştii au spus că această rochie nu este tocmai ”flatantă” pentru silueta actriţei şi că ţinuta sa a fost una neinspirată.

Ashlee Greene

Dacă am fi fost prin anii 1990, poate că această rochie ar fi fost potrivită.

Altfel spus, rochia are un croi demodat, care nu-i pune deloc în valoare silueta silfidă a starului din Twilight.

”Fără formă!” - este ceea ce au spus specialiştii atunci când i-au comentat ţinuta actriţei Carey Mulligan. Din păcate, nici celebra actriţă nu a fost tocmai inspirată când a ales această rochie.

Kiesza este o cântăreaţă destul de îndrăgită de publicul britanic, însă, din păcate, a cam dezamăgit atunci când şi-a făcut apariţie pe covorul roşu în această rochie.

„Nu este cel mai bun look al ei!” Nici Monica Lewinsky nu a făcut tocmai o figură frumoasă pe covorul roşu la acest eveniment. Criticii de modă au catalogat drept neinspirată ţinuta aleasă de Monica Lewinsky.

Sursa foto: WennRecente pe Ok! Magazine

oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg