FOTO Cele mai vulgare ţinute ale vedetelor pe covorul roşu, din 2014!

18 decembrie, 2014

Ne pregătim să încheiem şi anul acesta, aşadar de ce n-am face o retrospectivă a apariţiilor memorabile pe care vedetele au ţinut morţiş să le aibă, ca să nu le uităm aşa uşor?

Ne pregătim să încheiem şi anul acesta, aşadar de ce n-am face o retrospectivă a apariţiilor memorabile pe care vedetele au ţinut morţiş să le aibă, ca să nu le uităm aşa uşor? Dintre toate rochiile purtate de frumoasele celebre pe covorul roşu, câteva dintre ele ne-a şocat şi ni s-au întipărit bine în minte. În mod neplăcut, cele mai multe dintre ele, căci au trecut linia vulgarităţii din dorinţa de-a epata şi-a impresiona.

Nimeni nu va şti ce a vrut să spună Rihanna la Gala CFDA, dar de arătat, a arătat totul când a purtat o rochie atât de transparentă, că ar fi trebuit cenzurată apariţia ei. Rochia din material transparent, fin şi strălucitor datorită miilor de cristale Swarovski, cu o croială retro, semnată Adam Selman şi acoperită doar de un şal de blană, a şocat şi-a întărâtat privirile. Ce-i drept, RiRi a purtat-o cum numai ea ştie: cu relaxare şi curaj.

Click pe următoarea!

Jennifer Lopez

Diva a hotărât să se mai dezbrace cât mai are ce arăta. Doar că rochia din saten nude şi tăieturile au dezvelit mltă piele, prea mult parcă pentru vârsta ei, la American Music Awards.

Miley Cyrus

Nu este nimic şocant la tânăra artistă şi la rochia ei Tom Ford, purtată la amFAR Inspiration Gala în octombrie, inspirată din jocurile sexuale SM. Şi totuşi, se încadrează la capitolul excentric şi revelator.

Alessandra Ambrosio

Modelul Victoria’s Secret a dat-o în vulgar cu rochia Alexandre Vauthier purtată la Cina Anuală de Sărbători ACRIA, din 10 decembrie, care a arătat multă piele din zona spatelui, a fundului şi a piciorului.

Kendall Jenner

Promiţătorul model de 19 ani a atras toate privirile cu rochia ei superbă din 15 iunie, la MuchMusic Video Music Awards. Asta pentru că şliţurile de pe picioare au început tocmai de la linia taliei!

Amber Rose

Starleta şi nevasta lui Wiz Khalifa a înspăimântat, pardon, a şocat publicul şi fotografii de la MTV Video Music Awards, cu rochia ei din şiraguri de cristale, care n-au lăsat nimic acoperit. Vulgar!

Cara Delevingne

La Gala elegantă GQ din 2 septembrie, modelul a purtat o superbă creaţie Burberry, din dantelă, foarte îndrăzneaţă.

Roselyn Sanchez

La Latin Grammy Awards, actriţia şi-a expus formele voluptuoase într-o rochie bej, transparentă.