FOTO Charlize Theron şi stilul little black dress: top 5 ţinute

18 aprilie, 2014

Este una dintre frumuseţile hollywoodiene care a avut momentele sale de glorie de-a lungul carierei sale, uimindu-se de nenumărate ori cu ţinutele ei spectaculoase pe covorul roşu. O prezenţă fără cusur, elegantă şi preţioasă, cu care Charlize ne-a răsfăţat vizual

Este una dintre frumuseţile hollywoodiene care a avut momentele sale de glorie de-a lungul carierei sale, uimindu-se de nenumărate ori cu ţinutele ei spectaculoase pe covorul roşu. O prezenţă fără cusur, elegantă şi preţioasă, cu care Charlize ne-a răsfăţat vizual şi la gala Oscarurilor de anul acesta, unde a purtat o rochie neagră – marca stilului ei vestimentar de ani de zile – semnată Dior. După cum spun mulţi, actriţa de 38 de ani este Wonder Woman!

Să vedem ce creaţii memorabile de tipul little black dress a purtat vedeta sud-africană şi la ce evenimente!

Aici, rochia superbă Dior, de care vorbeam şi care i-a adus titlul de cel mai bine îmbrăcată la gala Oscar, de pe 2 martie. Perfect!

Anul trecut, pe 17 octombrie, iubita lui Sean Penn a participat la o gală inaugurală organizată de Wallis Annenberg Center For The Performing Arts, unde a apărut pe covorul roşu cu o ţinută all black Alexander McQueen

Pe 14 mai 2012, frumoasa blondă a purtat tot o creaţie Christian Dior Haute Couture, pentru a bifa cu stil prezenţa la premiera filmului în care a jucat, "Snow White and the Huntsman" , în Londra - deşi a avut rolul negativ, frumuseţea ei a fost provocatoare.

Elegantă ca întotdeauna, Charlize a dus rochia neagră clasică la alt nive, pe covorul roşu la premiera filmului în care-a jucat alături de Will Smith, "Hancock", pe 18 iunie 2008. Ţinuta Balenciaga a fost una îndrăzneaţă, cu tăieturi geometrice, care i-au dezvăluit, spre bucuria privitorilor, frumoasele picioare lungi cu care se mândreşte actriţa.

La Oscarurile din 2006, frumoasa vedetă a purtat o rochie fabuloasă Dior, haute couture, dramatică, cu multe falduri. Deşi a părut că e o fundă de împachetat cadouri, să ne gândim că au trecut, totuşi, 7 ani de atunci.

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

Jill Biden și Leti jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
FotoJet (29) jpg
Maia Morgenstern
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg
Laura Cosoi în formulă completă jpg
Lambo Bennifer jpg
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (3) jpg
copii de vedete jpg
musk și vivian PNG
douglas@okmagazine ro jpg
1 sandra bullock jpg jpeg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg