FOTO Cinci feluri în care porţi să combini tradiţionala ie

21 martie, 2014

Ia românească a cucerit în ultimii ani podiumurile prezentărilor de fashion, dar şi moda străzii. Iar creatorii şi stiliştii români se întrec în a propune diferite variante de integrare a iei în outfit-uri de zi cu zi. Romanian Label, brand

Ia românească a cucerit în ultimii ani podiumurile prezentărilor de fashion, dar şi moda străzii. Iar creatorii şi stiliştii români se întrec în a propune diferite variante de integrare a iei în outfit-uri de zi cu zi. Romanian Label, brand de ii lucrate 100 % manual, ne oferă inspiraţia pentru a purta ia aşa cum se cuvine: cu mândrie şi originaliate.

Cea mai simplă şi accesibilă modalitate de a purta ia este în combinaţie cu clasicii jeanşi. Sunt uşor de asortat şi nu implică mari bătăi de cap. Mai mult, pentru că nu sunt piese vestimentare de colecţie, reuşesc să pună în valoare frumuseţea unei bluze tradiţionale.

Click pe următoarea!

Pentru acelea dintre voi care obişnuiesc să se îmbrace office, ia arată foarte bine în combinaţie cu fustele conice sau cu pantalonii cu talie înaltă.

Datorită materialelor fine din care este confectionată ia, pânza de bumbac cu inserţii de mătase, poate fi purtată şi în combinaţii mai excentrice, cu fuste sau pantaloni din piele şi tocuri înalte.

Nu evitaţi alăturarea iei cu alte obiecte vestimentare cu motive florale. Acest imprimeu este în continuare unul dintre cele mai populare şi, chiar dacă la prima vedere poate părea prea mult, o astfel de ţinută este foarte la modă.

Ia şi blugii scurţi. Cu siguranţă nu există un material mai potrivit pentru zilele toride de vară decât pânza din care este confecţionată ia. Purtată cu blugii scurţi, iţi va da şi un plus de stil.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg