FOTO Cine o poartă mai bine? Voi aţi votat, noi am comentat!

21 august, 2014

72 % Jennifer Lopez 28 % Naomi Campbell Glam diva: Rochia Michael Kors are o croială simplă, dar care pune în evidenţă formele voluptuoase ale siluetei. Ceea ce o face să degaje şi mai mult sex-appeal este printul metalic, sofisticat. Şi chiar dacă niciuna dintre cele două

72 % Jennifer Lopez

28 % Naomi Campbell

Glam diva

Rochia Michael Kors are o croială simplă, dar care pune în evidenţă formele voluptuoase ale siluetei. Ceea ce o face să degaje şi mai mult sex-appeal este printul metalic, sofisticat. Şi chiar dacă niciuna dintre cele două dive nu a ruinat ţinuta cu accesorii opulente, Jennifer câştigă detaşat această luptă. Machiajul şi coafura funky sunt mult mai cool decât cele ale lui Naomi.

Click pe următoarea!

56 % Iman

44% Heidi Klum

Caramel mania

Heidi a ţinut morţiş să ne arate că rochia Michael Kors are, pe lângă un decolteu generos, şi o crăpătură destul de adâncă pe picior. Nimic greşit! Dar faţă de apariţia lui Iman, a ei pare lipsită de strălucire. Acest lucru se datorează, probabil, faptului că brâul nu este din piele lăcuită, iar nuanţa de maro dă mai bine pe tenul închis. Totuşi, nemţoaica a fost inspirată când a ales sandalele decupate, acestea fiind foarte frumoase.

Click pe următoarea!

Pop art

71% Latarsha Rose

29% Kelly Osbourne

Kelly a ales foarte bine această fustă Alice+Olivia, deoarece îi maschează silueta mai plinuţă. Ca şi Latarsha, aceasta a optat pentru un top negru, dar în cazul ei nu pare la fel de preţios ca topul din piele al mulatrei. La capitolul pantofi, vedetele s-au descurcat bine, sandalele albastre şi pantofii albi fiind o alegere bună în ambele cazuri.

FOTO: guliver/getty imagesRecente pe Ok! Magazine

oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg