FOTO Cine va fi regina stilului? Kate sau Letizia?

4 iunie, 2014
185873220 jpeg

Va fi, cu siguranţă, una dintre cele mai fermecătoare regine ale momentului. Vorbim de frumoasa consoartă a viitorului rege al Spaniei, fosta jurnalistă TV Letizia Ortiz. E drept că, dacă până acum, Kate Middleton a fost

Va fi, cu siguranţă, una dintre cele mai fermecătoare regine ale momentului. Vorbim de frumoasa consoartă a viitorului rege al Spaniei, fosta jurnalistă TV Letizia Ortiz.

E drept că, dacă până acum, Kate Middleton a fost răsfăţată de reflectoare, fiecare apariţie a ei fiind îndelung comentată, de-acum, mulţi vor fi interesaţi de noii suverani ai Spaniei, unii dintre cei mai moderni de la casele regale europene. Sau chiar cei mai moderni.

Viitorul Rege Felipe, de 46 de ani, şi viitoarea regină Letizia, de 41, au fost, spre deosebire de cuplul regal britanic, mai puţin expuşi public şi poate, de aici, şi popularitatea lor mai scăzută printre iubitorii de prinţi şi prinţese. De-acum, însă, lucrurile se vor schimba, iar Letizia promite să o concureze serios pe Ducesa de Cambridge la capitolul stil. Un stil, aşa cum se poate observa, mult mai curajos şi mai modern decât cel al mai sobrei, dar şi mai tinerei ei „rivale“. Să vedem, mai jos, câteva exemple!

image
image
image
image


Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png