FOTO Dana Rogoz ┼či Anca Lungu, dou─â m─âmici cu stil!┬á

17 februarie, 2014
anca lungu jpeg

Dou─â dintre cele mai ├«ndr─âgite personalit─â┼úi publice rom├óne┼čti au fost de acord s─â pozeze pentru un pictorial feminin ┼či plin de candoare, ├«n care s-au implicat pentru a sprijini o campanie de ajutorare a

Dou─â dintre cele mai ├«ndr─âgite personalit─â┼úi publice rom├óne┼čti au fost de acord s─â pozeze pentru un pictorial feminin ┼či plin de candoare, ├«n care s-au implicat pentru a sprijini o campanie de ajutorare a copiilor defavoriza┼úi din Valea Plopului.

Cele dou─â celebre gravide, Anca Lungu ┼či Dana Rogoz, s-au l─âsat fotografiate ├«n ipostaze candide, ├«n cadre luminoase, purt├ónd ┼úinute simple, calde ┼či fine, accesorizate cu e┼čarfele-talisman din noua colec┼úie semnat─â de designerul Kinga Varga.

image

Prezentatoarea Observatorului se preg─âte┼čte s─â o nasc─â pe Natalia, primul ei copil cu ┼×tefan Lungu, ┼či a ales s─â poarte culori cale, luminoase ┼či romantice. Dana, aflat─â ├«n luna a noua de sarcin─â, pe de alt─â parte, a ales nuan┼úe delicate ┼či temperate, dar energizante, pentru a ilustra c├ót mai bine personalitatea ei debordant─â ┼či vesel─â. Am├óndou─â vedetele au purtat e┼čarfele-talisman care au aripi de ├«nger ca model, pentru un plus de noroc ÔÇô ├«n ton cu miracolul pe care ele a┼čteapt─â s─â se ├«nt├ómple foarte cur├ónd.

Abia a┼čtept─âm s─â le vedem ├«n rol de m─âmici!

Foto: Dan BorzanRecente pe Ok! Magazine

ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
FotoJet (29) jpg
Maia Morgenstern
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg