FOTO Frumoase la Globurile de Aur

16 ianuarie, 2012
claire danes   page 18371326671996 jpeg

Toate starurile care au păşit ieri, pe covorul roşu, în Beverly Hills, au atras atenţia cu ţinutele lor. Iată-le pe cele care au primit nota maximă din partea stiliştilor!

Toate starurile care au păşit ieri, pe covorul roşu, în Beverly Hills, au atras atenţia cu ţinutele lor. Iată-le pe cele care au primit nota maximă din partea stiliştilor!

Vezi aici galeria foto de la Globurile de Aur

Angelina Jolie

Partenera lui Brad Pitt a făcut furori cu rochia sa Atelier Versace. Nuanţa deschisă a ţinutei face ca trupul filiform al actriţei să pară mai apropiat de dimensiunile normale.

Nicole Kidman

Cu toate că o ţinută colorată ar fi fost mai potrivită tenului ei palid, nici rochia Versace pe care a purtat-o n-a fost o alegere proastă. Şi asta datorită conformaţiei desăvârşite a actriţei.

Salma Hayek

Actriţa minionă a urcat pe scena Globurilor de Aur într-o ţinută metalică negru cu alb, marca Gucci, care i s-a potrivit de minune.

Sofia Vergara

Vedeta din „Modern Family” a ales o creaţie Vera Wang, pe care şatena voluptuoasă o adoră pentru că „s-a potrivit la fix”.

Charlize Theron

Rochia frumoasei actriţe a ieşit în evidenţă prin tăietura laterală şi funda supradimensionată, ce dă o notă de romantism întregii vestimentaţii de la Christian Dior Couture.

Claire Danes

Nominalizata la Cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune arăta minunat în rochia cu spate decupat din colecţia de toamnă 2012 a lui J. Mendel.

image

Kelly Osbourne

Fiica celebrului rocker, Ozzy, a făcut o alegere vestimentară bună. Culoarea intensă îi pune în valoare tenul, pe când croiul rochiei îi conferă trupului vedetei de reality show nişte forme feminine de toată admiraţia.

foto: www.goldenglobes.orgRecente pe Ok! Magazine

Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG
cannon PNG
Julia Roberts
mirela vaida si fiul
Simona Radiș și Ancuța Bodnar (1) jpg