FOTO Game of Thrones: vedetele preferate din serial, pe covorul ro┼ču

20 martie, 2014
emilia clarke 2 jpeg

┼×apte familii de vi┼ú─â nobil─â lupt─â p├ón─â la moarte pentru a cuceri ┼úinutul mitic Westeros. Cam aceasta este povestea at├ót de urm─ârit─â zilele acestea. "Urzeala tronurilor" este unul dintre cele mai cunoscute seriale actuale. Plin de aventur─â, personaje fantastice, v─ârsare de s├ónge ┼či aluzii sexuale, filmul de pe micile ecrane a reu┼čit s─â creeze un adev─ârat fenomen "Game of Thrones" printre fanii genului.

┼×apte familii de vi┼ú─â nobil─â lupt─â p├ón─â la moarte pentru a cuceri ┼úinutul mitic Westeros. Cam aceasta este povestea at├ót de urm─ârit─â zilele acestea. "Urzeala tronurilor" este unul dintre cele mai cunoscute seriale actuale. Plin de aventur─â, personaje fantastice, v─ârsare de s├ónge ┼či aluzii sexuale, filmul de pe micile ecrane a reu┼čit s─â creeze un adev─ârat fenomen "Game of Thrones" printre fanii genului. Iar fiecare personaj s-a impus ┼či a dob├óndit propriul grup de fani ├«nfoca┼úi. Astfel c─â actorii caracterelor diferite ┼či reprezentative ale serialului au ajuns chiar ┼či pe coperta revistei Vanity Fair, ├«ntr-un pictorial unic ┼či fantezist.

Nu ┼čtim cu cine ┼úine┼úi voi, dar cu siguran┼ú─â preferata tuturor este mama dragonilor, Daenerys Targaryen, adic─â frumoasa Emilia Clarke, care a fost votat─â ┼či cea mai sexy femeie anul acesta, conform unui sondaj AskMen - cu siguran┼ú─â datorit─â rolului!

Dar s─â-i vedem ┼či pe ceilal┼úi actori ai serialului, defil├ónd pe covorul ro┼ču de la premiera celui de-al patrulea sezon "Game of Thrones", din New York. Tu cu cine ┼úii?

Emilia Clarke

Este frumoasa mam─â a dragonilor, Daenerys, ultima prin┼úes─â din familia Targaryen, ┼či pretinde a fi adev─ârata mo┼čtenitoare a Tronului de Fier al ┼úinutului. Este cel mai popular personaj al seriei.

image

Lena Headey

Cersei Lannister, fiica Lordului Twin Lannister, cel mai bogat regele al ┼úinuturilor. Cersei este regina celor 7 Regate, sora geam─ân─â a lui Jaime, cu care are ┼či-o rela┼úie foarte personal─â, ┼či sora renegatului pitic Tyrion. Este recunoscut─â pentru cruzimea sa ┼či puterea cu care-┼či ap─âr─â copiii, mai ales pe Joffrey, care este chiar mai crud dec├ót ea.

Peter Dinklage

Personajul s─âu, Tyrion, se face pl─âcut tot timpul, dar toat─â via┼úa a fost luat peste picior ┼či renegat ca nobil. De┼či e un Lannister, se ded─â viciilor ┼či femeilor frumoase, este nevoit s─â fac─â sacrificii de dragul celor la care ┼úine. Este cel mai de┼čtept dintre rudele sale, dar ┼či cel mai sufletist.

Maisie Williams

Ea este cel mai adorat copil din serial: Arya Stark, fata lui Catelyn Stark, este o mic─â rebel─â ce fuge de-acas─â, dorind s─â lupte cot la cot cu b─ârba┼úii. Este foarte apropiat─â de fratele ei vitreg, Jon Snow, dar ├«i protejeaz─â ┼či pe cei 4 fra┼úi buni ai s─âi.

Jack Gleeson

Este cel mai nesuferit personaj al filmului, Joffrey Baratheon, fiul lui Cersei Lannister. ├Äns─â rolul este jucat extraordinar de bine de actor. El este responsabil de multe scandaluri ┼či drame ├«ntre cele 7 regate.

Sophie Turner

Este Sansa Stark, care ajunge s─â fie m─âritat─â cu cel pe care-l ur─â┼čte de moarte, c├ót ┼či cel care a pricinuit cel mai mult r─âu familiei sale.

Kristian Nairn

Hodor, cel care are grij─â de Bran Stark, copilul lui Ned ┼či-al lui Catelyn Stark.

Alfie Allen

Sau Theon Greyjoy, rebelul de care Ned Stark a a avut grij─â toat─â via┼úa sa. Nu are o rela┼úie bun─â cu tat─âl s─âu adev─ârat, Balon Greyjoy. Din p─âcate, nu este foarte de┼čtept ┼či se afl─â ├«n multe pericole.

Isaac Hempstead Wright

Este b─âiatul familiei Stark, Bran, care cade de la ├«n─âl┼úime din cauz─â c─â a v─âzut ce nu trebuia s─â vad─â, ├«ntr-o familie rival─â. De atunci, ├«ncepe s─â aib─â vise profetice ┼či ├«┼či g─âse┼čte alt scop pentru viitorul s─âu.

Charles Dance

Este Tywin Lannister, puternicul rege al familiei Lannister, tat─âl lui Cersei. Foarte de┼čtept, dar dezam─âgit de mo┼čtenitorii s─âi.

Sibel Kekilli

Frumoasa sclav─â Shae, care ├«i cucere┼čte inima piticului Tyrion de pe vremea c├ónd era prostituat─â.

Aidan Gillen

De┼či cu un rol minor la ├«nceput, Lordul Petyr Littlefinger Baelish devine cel care are grij─â de averea celor 7 regate, sub conducerea lui Robert Baratheon. Este ├«ndr─âgostit de Catelyin Stark, dar dragostea ├«l va ambi┼úiona s─â ├«ncurce i┼úele ├«ntre familii.

Carice van Houten

Sau Melisandre, o preoteas─â a focului ce crede ├«n Lordul Luminii. Se c─âs─âtore┼čte cu Stannis Baratheon, despre care crede v─â este un erou al celor 7 regate.

Gwendoline Christie

Brienne of Tarth, o luptătoare neînfricată ce se dedică protejării lui Renly Baratheon.

Hannah Murray

Gilly este una dintre cei care tr─âiesc dup─â Zid, at├ót fiica, c├ót ┼či una dintre so┼úiile lui Craster.

Liam Cunningham

Davos Seaworth este sfătuitorul de încredere al regelui său, Stannis Baratheon, dar nu e de acord cu tot ce face el.

Rose Leslie

Ygritte este o nordic─â ce locuie┼čte dincolo de Zid, care are o idil─â cu Jon Snow.

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg