FOTO Game of Thrones: vedetele preferate din serial, pe covorul roşu

20 martie, 2014
emilia clarke 2 jpeg

Şapte familii de viţă nobilă luptă până la moarte pentru a cuceri ţinutul mitic Westeros. Cam aceasta este povestea atât de urmărită zilele acestea. "Urzeala tronurilor" este unul dintre cele mai cunoscute seriale actuale. Plin de aventură, personaje fantastice, vărsare de sânge şi aluzii sexuale, filmul de pe micile ecrane a reuşit să creeze un adevărat fenomen "Game of Thrones" printre fanii genului.

Şapte familii de viţă nobilă luptă până la moarte pentru a cuceri ţinutul mitic Westeros. Cam aceasta este povestea atât de urmărită zilele acestea. "Urzeala tronurilor" este unul dintre cele mai cunoscute seriale actuale. Plin de aventură, personaje fantastice, vărsare de sânge şi aluzii sexuale, filmul de pe micile ecrane a reuşit să creeze un adevărat fenomen "Game of Thrones" printre fanii genului. Iar fiecare personaj s-a impus şi a dobândit propriul grup de fani înfocaţi. Astfel că actorii caracterelor diferite şi reprezentative ale serialului au ajuns chiar şi pe coperta revistei Vanity Fair, într-un pictorial unic şi fantezist.

Nu ştim cu cine ţineţi voi, dar cu siguranţă preferata tuturor este mama dragonilor, Daenerys Targaryen, adică frumoasa Emilia Clarke, care a fost votată şi cea mai sexy femeie anul acesta, conform unui sondaj AskMen - cu siguranţă datorită rolului!

Dar să-i vedem şi pe ceilalţi actori ai serialului, defilând pe covorul roşu de la premiera celui de-al patrulea sezon "Game of Thrones", din New York. Tu cu cine ţii?

Emilia Clarke

Este frumoasa mamă a dragonilor, Daenerys, ultima prinţesă din familia Targaryen, şi pretinde a fi adevărata moştenitoare a Tronului de Fier al ţinutului. Este cel mai popular personaj al seriei.

image

Lena Headey

Cersei Lannister, fiica Lordului Twin Lannister, cel mai bogat regele al ţinuturilor. Cersei este regina celor 7 Regate, sora geamănă a lui Jaime, cu care are şi-o relaţie foarte personală, şi sora renegatului pitic Tyrion. Este recunoscută pentru cruzimea sa şi puterea cu care-şi apără copiii, mai ales pe Joffrey, care este chiar mai crud decât ea.

Peter Dinklage

Personajul său, Tyrion, se face plăcut tot timpul, dar toată viaţa a fost luat peste picior şi renegat ca nobil. Deşi e un Lannister, se dedă viciilor şi femeilor frumoase, este nevoit să facă sacrificii de dragul celor la care ţine. Este cel mai deştept dintre rudele sale, dar şi cel mai sufletist.

Maisie Williams

Ea este cel mai adorat copil din serial: Arya Stark, fata lui Catelyn Stark, este o mică rebelă ce fuge de-acasă, dorind să lupte cot la cot cu bărbaţii. Este foarte apropiată de fratele ei vitreg, Jon Snow, dar îi protejează şi pe cei 4 fraţi buni ai săi.

Jack Gleeson

Este cel mai nesuferit personaj al filmului, Joffrey Baratheon, fiul lui Cersei Lannister. Însă rolul este jucat extraordinar de bine de actor. El este responsabil de multe scandaluri şi drame între cele 7 regate.

Sophie Turner

Este Sansa Stark, care ajunge să fie măritată cu cel pe care-l urăşte de moarte, cât şi cel care a pricinuit cel mai mult rău familiei sale.

Kristian Nairn

Hodor, cel care are grijă de Bran Stark, copilul lui Ned şi-al lui Catelyn Stark.

Alfie Allen

Sau Theon Greyjoy, rebelul de care Ned Stark a a avut grijă toată viaţa sa. Nu are o relaţie bună cu tatăl său adevărat, Balon Greyjoy. Din păcate, nu este foarte deştept şi se află în multe pericole.

Isaac Hempstead Wright

Este băiatul familiei Stark, Bran, care cade de la înălţime din cauză că a văzut ce nu trebuia să vadă, într-o familie rivală. De atunci, începe să aibă vise profetice şi îşi găseşte alt scop pentru viitorul său.

Charles Dance

Este Tywin Lannister, puternicul rege al familiei Lannister, tatăl lui Cersei. Foarte deştept, dar dezamăgit de moştenitorii săi.

Sibel Kekilli

Frumoasa sclavă Shae, care îi cucereşte inima piticului Tyrion de pe vremea când era prostituată.

Aidan Gillen

Deşi cu un rol minor la început, Lordul Petyr Littlefinger Baelish devine cel care are grijă de averea celor 7 regate, sub conducerea lui Robert Baratheon. Este îndrăgostit de Catelyin Stark, dar dragostea îl va ambiţiona să încurce iţele între familii.

Carice van Houten

Sau Melisandre, o preoteasă a focului ce crede în Lordul Luminii. Se căsătoreşte cu Stannis Baratheon, despre care crede vă este un erou al celor 7 regate.

Gwendoline Christie

Brienne of Tarth, o luptătoare neînfricată ce se dedică protejării lui Renly Baratheon.

Hannah Murray

Gilly este una dintre cei care trăiesc după Zid, atât fiica, cât şi una dintre soţiile lui Craster.

Liam Cunningham

Davos Seaworth este sfătuitorul de încredere al regelui său, Stannis Baratheon, dar nu e de acord cu tot ce face el.

Rose Leslie

Ygritte este o nordică ce locuieşte dincolo de Zid, care are o idilă cu Jon Snow.

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg
Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg