FOTO Jenant! Vedete prost îmbrăcate la gala Premiilor Televiziunii Britanice

22 ianuarie, 2015

Fie din disperare, fie din lipsa unui stilist ori pur şi simplu a simţului estetic, vedetele mari şi mici ale televiziunii şi divertismentului au sosit pe covorul roşu de la gala National Television Awards şi au dat mare chix cu ţinutele alese

Este tot mai clar: în lumea glamuroasă a divertismentului, cu cât eşti o vedetă mai neînsemnată, cu atât ai mari probleme la capitolul imagine. Fie din disperare, fie din lipsa unui stilist ori pur şi simplu a simţului estetic, vedetele mari şi mici ale televiziunii şi divertismentului au sosit pe covorul roşu de la gala National Television Awards şi au dat mare chix cu ţinutele alese. De la vulgare la penibile, rochiile au fost în mare parte încadrate la AŞA NU!

Hai să vedem ce vedete au participat la evenimentul monden, care au reuşit să rămână în zona neutră a bunului gust şi despre ce ţinute prost inspirate este vorba!

Kris Jenner

Începem cu matroana clanului Kardashian pentru că a fost una din cele mai proeminente vedete prezente la eveniment. La 59 de ani, arată foarte bine, iar pentru eveniment a optat pentru opulenţă: o rochie albă, clasică şi elegantă, şi o blană lungă, foarte pretenţioasă, pe măsura averii sale, evident. Ţinuta ei s-a vrut spectaculoasă, însă se încadrează la prost îmbrăcate.

Pixie Lott

A ales o rochie de prinţesă, cu model boem, dar nu mai era nevoie de mănuşile transparente. Rochia merita să fie purtată fără alte accesorii din material, pentru a o pune pe cântăreaţă mai frumos în evidenţă.

Kelly Brook

Actriţa de 35 de ani a fost foarte prost inspirată să aleagă o rochie atât de decoltată şi cu o tăietură atât de lungă. Efectul este de prost gust, de vulgaritate, este o rochie total nepotrivită pentru o gală.

Mel B

Fosta Spice Girl s-a menţinut la standardul sigur: little black dress. Artista a ales o rochie poate prea simplă, neagră, cu trenă scurtă, care nu a scos-o din banal şi nici nu a atras atenţia pe covorul roşu.

Sam Faiers

Vedetuţa din "The Only Way is Essex" (varianta britanică a reality show-ului Kardashienilor), fost model, a fost cea mai prost îmbrăcată de la gala NTA. Rochia sa extrem de decupată în zona bustului şi imaginea inestetică aferentă, cât şi machiajul ieftin pe care l-a ales în ton cu nuanţa ţinutei au încadrat-o lejer la cele mai prost îmbrăcate.

Amanda Holden

Jurata celebră de la "Britain's Got Talent" a purtat o rochie neagră - aşa cum au ales majoritatea vedetelor pe covorul roşu - dar una interesantă, cu multe tăieturi şi jocuri de croială. Unii critici spun că alegerea a fost cam riscantă, fiind prea multe decupaje care au lăsat la vedere multă piele. Ca şi în cazurile precedente, rochia nu epatează cu nimic în materie de stil şi rafinament.Recente pe Ok! Magazine

tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg