FOTO Jenant! Vedete prost îmbrăcate la gala Premiilor Televiziunii Britanice

22 ianuarie, 2015

Fie din disperare, fie din lipsa unui stilist ori pur şi simplu a simţului estetic, vedetele mari şi mici ale televiziunii şi divertismentului au sosit pe covorul roşu de la gala National Television Awards şi au dat mare chix cu ţinutele alese

Este tot mai clar: în lumea glamuroasă a divertismentului, cu cât eşti o vedetă mai neînsemnată, cu atât ai mari probleme la capitolul imagine. Fie din disperare, fie din lipsa unui stilist ori pur şi simplu a simţului estetic, vedetele mari şi mici ale televiziunii şi divertismentului au sosit pe covorul roşu de la gala National Television Awards şi au dat mare chix cu ţinutele alese. De la vulgare la penibile, rochiile au fost în mare parte încadrate la AŞA NU!

Hai să vedem ce vedete au participat la evenimentul monden, care au reuşit să rămână în zona neutră a bunului gust şi despre ce ţinute prost inspirate este vorba!

Kris Jenner

Începem cu matroana clanului Kardashian pentru că a fost una din cele mai proeminente vedete prezente la eveniment. La 59 de ani, arată foarte bine, iar pentru eveniment a optat pentru opulenţă: o rochie albă, clasică şi elegantă, şi o blană lungă, foarte pretenţioasă, pe măsura averii sale, evident. Ţinuta ei s-a vrut spectaculoasă, însă se încadrează la prost îmbrăcate.

Pixie Lott

A ales o rochie de prinţesă, cu model boem, dar nu mai era nevoie de mănuşile transparente. Rochia merita să fie purtată fără alte accesorii din material, pentru a o pune pe cântăreaţă mai frumos în evidenţă.

Kelly Brook

Actriţa de 35 de ani a fost foarte prost inspirată să aleagă o rochie atât de decoltată şi cu o tăietură atât de lungă. Efectul este de prost gust, de vulgaritate, este o rochie total nepotrivită pentru o gală.

Mel B

Fosta Spice Girl s-a menţinut la standardul sigur: little black dress. Artista a ales o rochie poate prea simplă, neagră, cu trenă scurtă, care nu a scos-o din banal şi nici nu a atras atenţia pe covorul roşu.

Sam Faiers

Vedetuţa din "The Only Way is Essex" (varianta britanică a reality show-ului Kardashienilor), fost model, a fost cea mai prost îmbrăcată de la gala NTA. Rochia sa extrem de decupată în zona bustului şi imaginea inestetică aferentă, cât şi machiajul ieftin pe care l-a ales în ton cu nuanţa ţinutei au încadrat-o lejer la cele mai prost îmbrăcate.

Amanda Holden

Jurata celebră de la "Britain's Got Talent" a purtat o rochie neagră - aşa cum au ales majoritatea vedetelor pe covorul roşu - dar una interesantă, cu multe tăieturi şi jocuri de croială. Unii critici spun că alegerea a fost cam riscantă, fiind prea multe decupaje care au lăsat la vedere multă piele. Ca şi în cazurile precedente, rochia nu epatează cu nimic în materie de stil şi rafinament.Recente pe Ok! Magazine

shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg