FOTO Jessica Chastain: rochii de Oscar, inspirate din clasicul Hollywood 

15 iulie, 2014

Roşcata clasică a unui Hollywood asaltat de frumuseţi superficiale – Jessica Chastain are un stil care greu se poate confunda, pe covorul roşu, un stil clasic, opulent şi original. Ţinutele sale sunt întotdeauna inspirate

Roşcata clasică a unui Hollywood asaltat de frumuseţi superficiale – Jessica Chastain are un stil care greu se poate confunda, pe covorul roşu, un stil clasic, opulent şi original. Ţinutele sale sunt întotdeauna inspirate din strălucirea vintage a oraşului de-altădată şi o plasează pe actriţa de 37 de ani ca o nestemată în rândul celebrităţilor filmului.

Să urmărim unele dintre cele mai stylish alegeri ale vedetei!

O rochie atipică pentru actriţă, dar foarte provocatoare, îndrăzneaţă şi bine aleasă, la gala premierei filmului "The Dissappearance of Eleanor Rigby", la Hotelul Regina Isabella în Italia, ieri.

În 2013, la Gala Premiilor Oscar, roşcata celebră pentru rolul din “Zero Dark Thirty”a purtat o rochie Armai nude, care i-a îmbrăţişat foarte frumos corpul. O alegere fabuloasă pentru covorul roşu, care exprima numai glamourul vechiului Hollywood!

Ne întoarcem în 2012, februarie, la decernarea Premiilor Academiei de Film, unde Jessica a purtat o rochie extrem de pretenţioasă şi rafinată, neagră cu ornamente aurii complexe, semnată Alexander McQueen.

Tot în 2012, dar în iunie, Jess a purtat, la Gala Premiilor Tony, o rochie semi-transparentă, delicată, semnată Marios Schwab, cu detalii preţioase şi subtile, argintii, oferind un efect diafan.

O pată de culoare Oscar de la Renta din cap până-n picioare, veselă şi retro, la început de ianuarie. Lumea avea nevoie de o rază de soare la gala National Board of Review Awards, aşa că Jess s-a conformat.

Clasicul negru hollywoodian, de care Jess nu se satură - şi nici noi! Rochia Givenchy pe care a purtat-o la gala amfAR, pe 22 mai, în Franţa, a arătat spectaculos pe roşcată.

FOTO WENN, GETTYRecente pe Ok! Magazine

Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG