FOTO Kendall Jenner la Cannes. Bine sau prost îmbrăcată?

15 mai, 2014
kendall jenner2 490407617 jpeg

Dacă am fi răi, am zice că puştoaica de 18 ani este singura lebădă dintr-o familie de gâsculiţe, Kardashian. Nu suntem, dar tot o spunem. Trebuie să recunoaştem însă că frumosul model nu este creat după acelaşi tipar al

Dacă am fi răi, am zice că puştoaica de 18 ani este singura lebădă dintr-o familie de gâsculiţe, Kardashian. Nu suntem, dar tot o spunem.

Trebuie să recunoaştem însă că frumosul model nu este creat după acelaşi tipar al femeilor Kardashian, deosebit de voluptuoase, ea fiind singura din familie fără forme proeminente.

Dar tocmai figura ei suplă o face pe Kendall un manechin de succes, anul acesta fata având onoarea să apară pentru prima dată şi pe covorul roşu de la Cannes, într-o rochie neagră, simplă, cu un detaliu original în partea de sus.

Din păcate pentru ea, această creaţie Chanel nu a fost cea mai bună alegere pentru seara de deschidere a celebrului festival de film, criticii fiind puţin impresionaţi. Observăm însă că şi Kendall este pasionată de bling-blingurile opulente, la fel ca surorile ei, purtând nişte piese destul de masive de la casa Chopard.

image
image


Recente pe Ok! Magazine

Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG