FOTO Lady Gaga: cele mai trăsnite ţinute ale divei artpop

1 aprilie, 2014

Ne-am obişnuit deja ca apariţiile sale să fie... ei bine, adevărate exemple de artă. Arta prostului gust sau a eclectismului prost înţeles, în general. Gaga, însă, nu e deloc deranjată de imagine. În fond, cu toţii putem s-o recunoaştem

Ne-am obişnuit deja ca apariţiile sale să fie... ei bine, adevărate exemple de artă. Arta prostului gust sau a eclectismului prost înţeles, în general. Stefani Joanne Angelina Germanotta însă, nu este deloc deranjată de imaginea sa. În fond, cu toţii putem s-o recunoaştem în orice mulţime şi de la mari distanţe. Nu există publicitate negativă, iar Gaga o ştie.

Stilul ei inconfundabil ne urmăreşte încă vizual, în fotografiile de presă şi pe scenele lumii, aşadar hai să facem un ocol al celor mai penibile sau ciudate ţinute pe care cântăreaţa de 28 de ani le-a purtat în ultima vreme.

Bravo pentru curaj! Totuşi, nu putem să nu ne întrebăm cum de chipeşul ei iubit, Taylor Kinney, este de acord cu apariţiile kitsch ale vedetei. O fi văzând multe, dincolo de aparenţe?

Cel mai recent, am văzut-o pe 31 martie, la Roseland Ballroom, din New York, unde artista a concertat şi va continua să concerteze până pe 7 aprilie, când marele centru se va închide oficial, după 95 de ani de existenţă. Iar Gaga profită de ocazie pentru a-şi încerca fanii cu diferite ţinute. Acum, într-un sacou XXL all black, fără să lipsească meşele albe şi lungi, ca de păpuşă.

Un costum ridicol, pufos şi mare, care a acoperit-o pe cântăreaţă din cap până-n picioare. Blană albă, multă blană albă, în stil Gaga! Cu o zi înainte de a purta ţinuta neagră anterioară.

S-a vrut mica Picasso, a şi fost! În decembrie, când a apărut la emisiunea lui Alan Carr, "The Chatty Man Show", costumată şi machiată în acelaşi ton cubist.

De ziua ei, Gaga a devenit toată o floare roşie. Mai exact, a purtat un costum din cap până-n picioare, pe 29 martie.

Pe 8 decembrie, diva pop a ieşit la plimbare plină de culoare, dar numai în sutien.

Anul trecut, pe 10 noiembrie, artista a participat la un eveniment pe tema tehnologiei, purtând o rochie specifică futurismului. Neagră, cu inserţii de plastic şi o pălărie asortată, ce semăna cu un mic OZN.

Şi cireaşa de pe tort, sau mai bine zis, bradul de pe capul lui Gaga, de Crăciun. Cuvintele sunt de prisos.

FOTO WENN, Getty.Recente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg