FOTO Lady in red: Cel mai frumoase apariţii în rochii roşii

15 septembrie, 2014

Heidi Klum: Zac Posen Chiar dacă, uneori, vedeta nu a făcut cele mai inspirate alegeri vestimentare pentru apariţiile pe covorul roşu, de data aceasta se pare că i-a reuşit. Rochia este trendy şi îi dă un aer senzual, chiar dacă nu lasă să se vadă prea

Heidi Klum

Zac Posen

Chiar dacă, uneori, vedeta nu a făcut cele mai inspirate alegeri vestimentare pentru apariţiile pe covorul roşu, de data aceasta se pare că i-a reuşit. Rochia este trendy şi îi dă un aer senzual, chiar dacă nu lasă să se vadă prea multă piele. Cerceii supradimensionaţi sunt ideali pentru croiala tip sirenă a rochiei.

Click pe urmatoarea!

January Jones

Prabal Gurung

Vedeta serialului „Mad Men“ a dat o turnură modernă stilului „old Hollywood“ în această rochie de bal. Tivul mai scurt în faţă, care lasă să se vadă pantofii cu barete de inspiraţie punk, este foarte cool. Lipsa accesoriilor face ca rochia să iasă în evidenţă.

Claire Danes

Givenchy

Continuând trendul „lady in red”, vedeta serialului „Homeland” a optat pentru o uimitoare rochie din dantelă. Aplicaţiile de la baza gâtului, cureaua din piele şi porţiunea de material transparent din talie, care se continuă şi pe spate, fac din aceasta o piesă extrem de elegantă.

Giuliana Rancic

Gustavo Cadile

Chiar dacă nuanţa de blond nu o prinde aşa de bine pe vedeta postului E!, rochia îi vine impecabil. Trena dramatică şi mai ales nuanţa intensă de roşu sunt elementele care atrag atenţia. Clutchul în cele două nuanţe a fost o alegere inspirată.

Lisa Rinna

Christian Siriano

De la o anumită vârstă nu mai poţi purta chiar orice model de rochie, iar vedeta a ţinut cont de acest lucru, optând pentru o ţinută cu un design minimalist. Tunsoarea modernă îi pune foarte bine în evidenţă corsetul atipic.

foto: guliver/getty images



Recente pe Ok! Magazine

Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg