FOTO Latex, vinil şi PVC, la modă! Vedete care poartă astfel de rochii provocatoare

20 noiembrie, 2014
kim kardashian latex 459174238 0 jpeg

Regina modei, Kate Moss, demonstrează că la 40 de ani încă este un supermodel. Apariţia ei la aniversarea afacristului Sir David Tang, marţi seara, a stârnit valuri de admiraţie, căci rochia sa mulată, neagră, din latex, i-a conferit un sex-appeal cât se poate de puternic. Ce alte vedete au această pasiune pentru latex?

Dacă vă era dor de populara actriţă de telenovele Natalia Oreiro, iat-o, de astă dată, în ipostaza de cântăreaţă, purtând foarte bine un bodysuit negru, din latex. Doar că, spunem noi, chilotul e puţin prea decupat, căci nu mai lasă nimic imaginaţiei... Iar decolteul generos este şi el pus în valoare de fermoarul tras anume la limită, pentru fanii ei. Catwoman de Uruguay? (foto stânga)

Regina modei, Kate Moss, demonstrează că la 40 de ani încă este un supermodel. Apariţia ei la aniversarea afacristului Sir David Tang, marţi seara, a stârnit valuri de admiraţie, căci rochia sa mulată, neagră, din latex, i-a conferit un sex-appeal cât se poate de puternic blondei.

Latex could not be more NOW! #KateMoss has srsly nailed #Pirelli style inspo: http://t.co/AJpoXJYEjL pic.twitter.com/Fca8pRoStr — ASOS (@ASOS) 19 noiembrie 2014

Latex could not be more NOW! #KateMoss has srsly nailed #Pirelli style inspo: http://t.co/AJpoXJYEjL pic.twitter.com/Fca8pRoStr

— ASOS (@ASOS) 19 noiembrie 2014

Ţinuta provocatoare şi seducătoare nu este ceva nou pentru Kate, obişnuită fiind să poarte piese statement şi să impresioneze cu apariţiile sale fashion. Probabil şi partenerul ei la eveniment, soţul său Jamie Hince, a fost plăcut surprins de alegerea modelului. Rochia îi îmbrăţişează formele legendare, iar şliţul pe o parte dă o notă şi mai sexy şi feminină, expunându-i picioarele. Iar haina de blană a fost piesa care a completat cu rafinament imaginea Moss.

Recent, şi pe Kim Kardashian am văzut-o într-o rochie strâmtă din latex şi ulterior într-o fustă din acelaşi material. Fiindcă tot e la modă PVC-ul, ce alte vedete au această pasiune pentru latex?

image

Nici cu Katy Perry nu ne e ruşine, mai ales că este dependentă de rochii din PVC, după cum a şi recunoscut. Cântăreaţa alege astfel de ţinute mai ales pe scenă, purtând piese vesele, dar foarte ispititoare pentru ochiul publicului. De cele mai multe ori, rochiile sunt fie mulate pe forme, fie foarte decoltate. Şi Katy nu se poate plânge de lipsa unui decolteu mai mult decât generos...

image

Nota erotică este bifată întotdeauna în alegerile ei, deşi e mascată de jovialitate şi culoare.

image

Paloma Faith, o cântăreaţă din breasla Laney del Rey (alternativă, indie, contra sistemului, cu voce foarte bună etc.). Costumul din două piese, alb-negru, retro şi sexy.

image

O fi Kylie Minogue minionă, însă corpul ei arată senzaţional. Şi când îl îmbracă într-o rochie neagră, din latex, efectul este puternic şi de durată. Imaginea seducătoare de sex simbol rămâne lipită de cântăreaţa de 46 de ani, precum materialul acela de pielea sa.

image

Nicole Scherzinger conduce detaşat seria de vedete sexy în latex: e artistă, brunetă focoasă, are un trup divin şi un sex-appeal exotic. Combinaţia cu o rochie neagră mulată din PVC este perfectă.

Nicole Scherzinger in latex. pic.twitter.com/ghem9UfPHk — Honour.co.uk (@HonourClothing) 16 aprilie 2014

Nicole Scherzinger in latex. pic.twitter.com/ghem9UfPHk

— Honour.co.uk (@HonourClothing) 16 aprilie 2014Recente pe Ok! Magazine

Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg
Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg
Ce fel de parteneri cauți pentru afacerea ta  Iată cum identifici cei mai buni furnizori și clienți jpeg
Jeff Bezos și Lauren Sanchez s au logodit, Foto Profimedia (1) jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg