FOTO Merit─â David Beckham titlul de modelul de lenjerie intim─â al secolului?

20 martie, 2014
david jpeg

O fi cel mai sexi fost fotbalist, cel mai sexi t─âtic celebru, cel mai sexi b─ârbat, dup─â p─ârerea multora, dar este, oare, ┼či cel mai bun mode de lenjerie intim─â al secolului? Designerul de mod─â Tommy Hilfiger

O fi cel mai sexi fost fotbalist, cel mai sexi t─âtic celebru, cel mai sexi b─ârbat, dup─â p─ârerea multora, dar este, oare, ┼či cel mai bun mode de lenjerie intim─â al secolului? Designerul de mod─â Tommy Hilfiger a┼ča crede, de┼či Beckham a lucrat ├«ntotdeauna cu rivalii s─âi ├«n lumea modei.

image

ÔÇťAm v─âzut tot felul de modele de lenjerie, dar cu to┼úii ne dorim s─â ar─ât─âm ca David Beckham, la sf├ór┼čitul zilei. El poate fi numit chiar modelul de lenjerie intim─â al secoluluiÔÇŁ, a spus Tommy Hilfiger, intervievat de echipa tabloidului TMZ.

Adev─ârul este c─â pache┼úelele sale nu mint: starul de 38 de ani are un corp de invidiat, antrenat ┼či bine pus ├«n valoare, mai ales c├ónd pozeaz─â doar ├«n boxeri ├«n cazul campaniilor Emporia Armani, cum a fost ├«n 2007, dar mai ales ├«n cazul reclamelor ┼či fotografiilor pentru propria sa linie de lenjerie masculin─â H&M.

Mark Wahlberg ┼či Mehcad Brooks: alte modele celebre de lenjerie intim─â

├Äns─â un mare plus pentru fostul fotbalist englez, ├«ns─â concuren┼úa e acerb─â. S─â ne g├óndim, totu┼či, c├óte frumuse┼úi masculine ne-a fost dat s─â admir─âm, de-a lungul timpului. Iar modelele nu se sfiesc s─â-┼či arate atuurile fizice mai ales pe re┼úelelele de socializare, ├«n special pe Instagram. O fi David Beckham mai ar─âtos ┼či demn de marele titlu, ├«n compara┼úie cu... aceste modele pentru ES Collection?

image

Mark Wahlberg în anii 1991, model celebru de lenjerie intimă:

Mehcad Brooks, în 2010, model de lenjerie intimă:Recente pe Ok! Magazine

Jill Biden și Leti jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
FotoJet (29) jpg
Maia Morgenstern
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg
Laura Cosoi în formulă completă jpg
Lambo Bennifer jpg
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (3) jpg
copii de vedete jpg
musk și vivian PNG
douglas@okmagazine ro jpg
1 sandra bullock jpg jpeg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg