FOTO NAACP Images Awards: Ţinute strălucitoare pe covorul roşu

24 februarie, 2014

Gala NAACP care a avut loc sâmbătă seara, la Pasadena Civic Auditorium, în Pasadena, California, a avut rolul de a celebra succesele vedetelor de culoare din industria divertismentului, a filmului şi-a muzicii deopotrivă. Printre câştigătorii serii se numără Kerry Washington, care a fost numită cea mai bună actriţă într-un serial-dramă, Brandy Norwood pentru cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial de comedie

Gala NAACP care a avut loc sâmbătă seara, la Pasadena Civic Auditorium, în Pasadena, California, a avut rolul de a celebra succesele vedetelor de culoare din industria divertismentului, a filmului şi-a muzicii deopotrivă.

Printre câştigătorii serii se numără Kerry Washington, care a fost numită cea mai bună actriţă într-un serial-dramă, Brandy Norwood pentru cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial de comedie, Idris Elba, LL Cool J, Beyonce sau John Legend. Serialul câştigător a fost desemnat Scandal, în care joacă, de altfel, Kerry, iar trofeul pentru cel mai bun film a fostr acordat favoritului la Oscar, 12 Years a Slave.

Printre celebrităţile care au participat la eveniment şi s-au afişat pe covorul roşu se numără şi Lupita Nyong'o, Oprah, Terrence Howard şi Forest Whitaker. Să vedem ce ţinute au strălucit la NAACP Image Awards!

Kerry Washington

Lupita Nyong'o

Terrence Howard

Oprah

Brandy Norwood

Katie Lowe

Forest Whitaker

Naomie Harris

Darby Stanchfield

FOTO WENN, REUTERSRecente pe Ok! Magazine

ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg