FOTO Naomi Campbell la 45 de ani, într-o rochie Versace purtată în 1998! 

18 iunie, 2015
naomi campbell gettyimages 477508348 jpeg

Fiind unul dintre supermodelele iconice ale anilor ’90, ne aşteptam ca frumuseţea ei şi trupul înalt ş subţire să se menţină foarte bine. Iată că, la 45 de ani, bruneta cu piele de abanos a apărut la un eveniment fashion Fragrance Foundation Awards, în New York, strălucind într-o rochie Versace pe care a purtat-o prima oară pe când avea 27 de ani .

Fiind unul dintre supermodelele iconice ale anilor ’90, ne aşteptam ca frumuseţea ei şi trupul înalt ş subţire să se menţină foarte bine. Iată că, la 45 de ani, bruneta cu piele de abanos a apărut la un eveniment fashion Fragrance Foundation Awards, în New York, strălucind într-o rochie Versace pe care a purtat-o prima oară pe când avea 27 de ani.

image

Creaţia houte couture argintie, cu paiete discrete, a fost croită pe comandă pentru ea acum 18 ani de Gianni Versace, după cum a menţionat şi Naomi într-o postare pe Instagram. Accesorizată cu brăţări argintii şi sandale în aceeaşi nuanţă, supermodelul a arătat cât de neschimbată e fizic, păstrându-şi silueta de vis.

#fragrance awards 2015 NY @versace_official @allegrabeckversace redux of my custom dress from #18 years ago #GianniVersace ❤️❤️❤️ A photo posted by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on Jun 17, 2015 at 5:37pm PDT

#fragrance awards 2015 NY @versace_official @allegrabeckversace redux of my custom dress from #18 years ago #GianniVersace ❤️❤️❤️

A photo posted by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on Jun 17, 2015 at 5:37pm PDT

Prima oară, supermodelul a purtat rochia în timpul unui show de modă a casei Versace, în Paris, în 1998 şi de atunci până acum, diferenţele sunt doar de machiaj şi styling, deşi imaginea Naomi Campbell este neschimbată din vremurile pe când defila non-stop alături de buna ei prietenă, Kate Moss, Christy Turlington şi Linda Evangelista – cu cele două formând “Trinity”, trio-ul cel mai cerut şi mai recunoscut al generaţiei lor, la nivel internaţional.

Naomi Campbell || Versace Couture 1998 … http://t.co/9vab6Gfrma — Grace (@_gracehuang) June 18, 2015

Naomi Campbell || Versace Couture 1998 … http://t.co/9vab6Gfrma

— Grace (@_gracehuang) June 18, 2015



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg