FOTO Natalie Portman, lebăda neagră a modei: 5 apariţii senzaţionale pe covorul roşu!

23 octombrie, 2014

Natalie Portman nu este o mondenitate care să caute atenţia cinefililor, însă farmecul ei aparte şi trăsăturile sale feminine, alături de un talent remarcabil pentru roluri curajoase, au consacrat-o drept una dintre actriţele cameleonice ale Hollywoodului. Feminină şi inocentă, dar seducătoare prin forţa pe care o emană personalitatea sa, Natalie şi-a impus stilul rafinat pe covorul roşu.

Natalie Portman nu este o mondenitate care să caute atenţia cinefililor, însă farmecul ei aparte şi trăsăturile sale feminine, alături de un talent remarcabil pentru roluri curajoase, au consacrat-o drept una dintre actriţele cameleonice ale Hollywoodului. Feminină şi inocentă, dar seducătoare prin forţa pe care o emană personalitatea sa, Natalie şi-a impus stilul cuceritor pe covorul roşu.

De aceea, am pregătit un top 5 al celor mai inspirate ţinute ale sale, de-a lungul anilor!

În februarie 2012, la gala Oscarurilor, actriţa de 33 de ani a purtat o rochie Dior în model roşu cu buline negre, pusă extraordinar de bine în valoare cu un colier preţios şi o coafură retro, care i s-a potrivit foarte bine.

O schimbare de stil a avut anul trecut, la premiera filmului "Thor: The Dark World", când a ales o ţinută mai curajoasă, modernă: o fustă argintie superbă, alături de un top negru, mulat şi simplu. Tot Dior, bineînţeles!

Nicicând rozul nu a fost purtat atât de rafinat cum s-a întâmplat tot acum 2 ani, la gala Golden Globes. De această dată, Natalie a purtat o rochie Lanvin accesorizată cu un clutch Tiffany & Co., bifând o apariţie de zile mari!

La premiera filmului “Black Swan” de la Festivalul de Film de la Veneţia din 2010, rochia opulentă semnată Rodarte, de nuanţa rubinului, a prins-o de minune pe zvelta actriţă.

La premiera marelui film în care a interpretat dualitatea fantastică a lebedei negre, de data aceasta în New York, tot în 2010, actriţa a purtat o creaţie neagră

– casa de modă favorită a ei.Recente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg