FOTO Paris Hilton: cele mai sumare şi riscante ţinute din anii '00 până azi

28 iulie, 2014
paris bash p diddy jpeg

Stilul vestimentar al acestei moştenitoare de 32 de ani n-a fost întotdeauna strălucit. Ba chiar a debutat cu lipsa hainelor în cea mai mare parte a timpului, lăsând la vedere tot ce se poate, din trupul silfid al blondinei. Fuste mini, bustiere, topuri decoltate şi rochii transparente - nu au fost întotdeauna cele mai bune alegeri ale ei. Aşadar, să vedem 5 dintre cele mai nepotrivite, penibile sau riscante ţinute din 2000 până azi!

Stilul vestimentar al acestei moştenitoare de 32 de ani n-a fost întotdeauna strălucit. Ba chiar a debutat cu lipsa hainelor în cea mai mare parte a timpului, lăsând la vedere tot ce se poate, din trupul silfid al blondinei. Fuste mini, bustiere, topuri decoltate şi rochii transparente - nu au fost întotdeauna cele mai bune alegeri ale ei.

Aşadar, să vedem 5 dintre cele mai nepotrivite, penibile sau riscante ţinute din 2000 până azi!

În august 2002, blondina era fascinată de solar, haine cu talie joasă şi multă piele la vedere. Pentru a respecta dresscode-ul, ea a ales setul acesta de top înflorat şi decoltat şi fusta mini cu talie joasă pentru a se afişa pentru prima oară cu inelul de logodnă de la Jason Shaw.

În mai 2003, Paris avea vreo 22 de ani şi inocenţa unei odrasle de bani-gata. Şi, cum pe-atunci erau în vogă topurile scurte şi totul cu talia foarte joasă sub buric, tânăra a decis să poarte aceste rămăşiţe de haine albastre, trăgându-şi chiar şi mai tare de bareta chiloţilor în jos.

Iarăşi, în anul următor, o altă rochie, Roberto Cavalli, de data asta lungă, însă teribil de transparentă, lăsând totul la vedere. Iar franjurile acelea cu siguranţă nu au acoperit mai nimic din picioarele şi fundul ei, la MTV Video Music Awards.

Trecem la etapa ultimilor ani, când antreprenoarea a avut mici abateri de la simţul fashion, deşi în general l-a respectat cu sfinţenie. Prin urmare, iată un look provocator care lasă imaginaţia să zburde, la petrecerea pre-Grammy dată de P. Diddy, în ianuarie anul acesta. Rochia neagră este superbă, dar lasă să se vadă toată linia bikini-ului şi abdomenul, iar pe lateral, nu mai spunem!

image

De ziua ei, în februarie, diva Hilton n-a purtat lenjerie intimă, ci doar o tiară şi rochia roz bombon. Aşa că aproape că i s-a văzut pubisul în toată splendoarea lui. La fiecare adiere – sau trăgând-o cu mâna ei – publicul a putut vedea ce vede doar River Viiperi, iubitul ei!

FOTO GETTY, WENNRecente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg