FOTO Pictorial cu supermodele! Noua “Naomi Campbell”, mai frumoasă decât icon-ul?

15 decembrie, 2014
240a535e00000578 2873984 image a 54 1418605711502 jpeg

Supermodelul de 44 de ani, Naomi Campbell, a pozat pentru prima dată cu varianta sa mai tânără cu 20 de ani – de altfel şi unul dintre cele mai apreciate şi bine plătite din lume! Este vorba despre cea supranumită “noua Naomi”, pentru că îi moşteneşte faima şi frumuseţea,

Supermodelul de 44 de ani, Naomi Campbell, a pozat pentru prima dată cu varianta sa mai tânără cu 20 de ani – de altfel şi unul dintre cele mai apreciate şi bine plătite din lume! Este vorba despre cea supranumită “noua Naomi”, pentru că îi moşteneşte faima şi frumuseţea, dar şi pentru că amândouă sunt frumuseţi britanice!

image

Este vorba de Jourdan Dunn, care a apărut într-un pictorial fashion marca Burberry, alături de adevărata Naomi. O premieră pentru amândouă şi un motiv de-a arăta lumii vechea şi noua generaţie de supermodele! Jourdan (24), care admiră foarte mult icon-ul cu tenul măsliniu, este şi ea destul de obişnuită deja cu pictorialele îndrăzneţe precum acesta, realizat de Mario Testino.

image

Este prima oară când cele două modele pozează împreună, emanând un aer aer exotic mai ales prin piesele vestimentare purtate, pline de culoare, degradeuri şi fineţea materialelor. Este şi prima oară după 13 ani când Naomi realizează un pictorial pentru Burberry, de la campania cu Kate Moss din 2001.

image

Foto stânga: W Magazine; BurberryRecente pe Ok! Magazine

tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg
varciu28 jpg
Lili Sandu mama alcool dupa ce a nascut (5) jpg
bobonete jpg
pel jpg
ioana42 jpg
Demi Moore și Bruce Willis (2) jpg
Gabi Oțil jpg