FOTO Premiile Bafta: Cel mai bine imbracate vedete pe covorul rosu

17 februarie, 2014

A sosit si randul britanicilor sa sarbatoareasca marile talente si realizari ale anului in industria cinematografica. Astfel, la gala Premiilor BAFTA – versiunea britanica a Oscarurilor de pe 2 martie – care a avut loc duminica seara, cele mai frumoase femei din lumea actoriei au impresionat pe covorul rosu cu tinutele lor glamour, elegante si rafinate, ca de obicei. Mai mult, au fost ţinutele cele mai feminine din toate evenimentele la care au participat aceste vedete, anul acesta!

A sosit si randul britanicilor sa sarbatoareasca marile talente si realizari ale anului in industria cinematografica. Astfel, la gala Premiilor BAFTA – versiunea britanica a Oscarurilor de pe 2 martie – care a avut loc duminica seara, la Casa Operei, cele mai frumoase femei din lumea actoriei au impresionat pe covorul rosu cu tinutele lor glamour, elegante si rafinate, ca de obicei. Mai mult, au fost ţinutele cele mai feminine din toate evenimentele la care au participat aceste vedete, anul acesta! Citeşte şi: Lista câştigătorilor la gala Premiilor BAFTA Să vedem care vă plac şi vouă! Lupita Nyong’o Într-o creaţie opulentă Dior Haute Couture, de culoarea jadului. #BAFTAs 2014: See all the best pictures from the red carpet here http://t.co/AC5bkLvRNP #EEBAFTAs pic.twitter.com/ZVC2Snapop — Digital Spy (@digitalspy) February 16, 2014

A sosit si randul britanicilor sa sarbatoareasca marile talente si realizari ale anului in industria cinematografica. Astfel, la gala Premiilor BAFTA – versiunea britanica a Oscarurilor de pe 2 martie – care a avut loc duminica seara, la Casa Operei, cele mai frumoase femei din lumea actoriei au impresionat pe covorul rosu cu tinutele lor glamour, elegante si rafinate, ca de obicei. Mai mult, au fost ţinutele cele mai feminine din toate evenimentele la care au participat aceste vedete, anul acesta!

Citeşte şi:

Lista câştigătorilor la gala Premiilor BAFTA

Să vedem care vă plac şi vouă!

Lupita Nyong’o

Într-o creaţie opulentă Dior Haute Couture, de culoarea jadului.

#BAFTAs 2014: See all the best pictures from the red carpet here http://t.co/AC5bkLvRNP #EEBAFTAs pic.twitter.com/ZVC2Snapop

— Digital Spy (@digitalspy) February 16, 2014

Amy Adams

Într-o creaţie Victoria Beckham superbă, care a adus-o în centrul atenţiei.

Uma Thurman

Little black dress marca Atelier Versace a făcut imaginea actriţei de 43 de ani memorabilă!

Angelina Jolie

A preferat o ţinută masculină şi şic, marca Saint Laurent unicat, făcută pe comandă.

Cate Blanchett

Ravisantă, ca întotdeauna, mizând pe sofisticare, într-o rochie Alexander McQueen.

Helen Mirren

A strălucit într-o creaţie Burberry.

Lily Allen

Creaţia Vivienne Westwood pe care cântăreaţa a purtat-o este minunată, deşi unii critici cred că este prea mult, pentru o astfel de seară.

Maggie Gyllenhaal

Rochia Lanvin este superbă, deşi pe Maggie nu o avantajează extraordinar de bine.

Lea Seydoux

Culoarea bleumarin a rochiei Miu Miu o prinde de minune pe nominalizata la Tânăra speranţă în actorie.

Michelle Rodriguez

A mers pe decolteul adânc, precum cel al lui Amy Adams în American Hustle, cu rochia seducătoare marca Emilio de la Morena.

Gillian Anderson

Actriţa poartă o rochie vintage Balmain, care o face foarte feminină.

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg