Foto Rochia albă, preferata vedetelor în această vară!

22 iulie, 2014

Nu doar rochia neagră nu trebuie să lipsească din dulapul unei femei, ci şi cea albă. În acest sezon, mai ales, Little White Dress este cea mai bună alegere pentru ţinutele casual, de cocktail sau de seară. Rochia albă poate fi o alegere

Nu doar rochia neagră nu trebuie să lipsească din dulapul unei femei, ci şi cea albă. În acest sezon, mai ales, Little White Dress este cea mai bună alegere pentru ţinutele casual, de cocktail sau de seară.

Rochia albă poate fi o alegere pretenţioasă, dacă nu eşti atentă la câeva amănunte, începând cu materialul ales, croiala, finisajele şi continuând cu detalii, precum accesoriile.

Foto: Andreea Ibacka

Click pe următoarea!

Alege rochii din voal de mătase, cu croială baby doll. Voalul de matase este un material natural care este plăcut la atingere, mai ales când temperaturile sunt foarte ridicate. Elemente precum nasturii cu pietre Swarovski, tulul transparent, dantela Chantilly şi broderia cusuta manual dau un plus de preţiozitate, iar eşarfele oferă versatilitatea mult dorită de orice femeie care îşi propune să îmbrace aceeaşi rochie la mai multe ocazii.

Foto: Carmen Negoiţă

O rochie albă îţi oferă multe posibilităţi de accesorizare. În timpul zilei o poţi purta cu brăţări colorate, de diferite mărimi, forme şi texturi care dau o notă de culoare ţinutei.

Pentru o apariţie ultra-elegantă, poartă Little White Dress cu accesorii aurii şi argintii: o curea în talie, o geantă sau pantofi cu aspect metalizat reprezintă detalii care vor atrage imediat atenţia. Sau, pentru o apariţie discretă şi delicată, poartă o rochie albă cu accesorii neutre: pantofi nude sau plic roz pudră, ce oferă ţinutei un aspect relaxat.

Foto: Alina Puşcaş

Rochii www.cristallini.roRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg