FOTO Rochii de vedetă: bine şi prost îmbrăcate la gala MET

6 mai, 2014
rihanna spate jpeg

Dacă tot am vorbit de cele mai frumoase cupluri de pe covorul roşu al galei MET, să aducem aminte şi de apariţiile mai puţin plăcute vizual, cum ar fi frumoasele vedete care au cam dat-o în bară cu alegerea rochiilor pentru evenimentul pretenţios care a avut loc în New York

Dacă tot am vorbit de cele mai frumoase cupluri de pe covorul roşu al galei MET, să aducem aminte şi de apariţiile mai puţin plăcute vizual, cum ar fi frumoasele vedete care au cam dat-o în bară cu alegerea rochiilor pentru evenimentul pretenţios care a avut loc în New York, ieri seară.

Să vedem ce staruri au fost cel mai bine îmbrăcate, dar şi cel mai prost alese ţinute pentru marea seară fashion!

Lupita Nyong'o - bine îmbrăcată

Are o bilă albă pentru rochia Prada ce aminteşte de perioada flpper girl, în nuanţe de verde şi turcoaz ce imită penele de păsări exotice. O apariţie în tema galei!

Rihanna - bine îmbrăcată

Ţinuta deux-pieces Stella McCartney, albă, a fost una foarte rafinată, care i-a îmbrăţişat foarte frumos formele. O apariţie şic, deşi nu e în tema serii.

image

Katie Holmes - prost îmbrăcată

Bilă neagră pentru rochia deloc flatantă, pe care a purtat-o actriţa, vrând să fie frumoasa balului. Din păcate, a părut neglijentă în alegerea făcută.

Naomi Campbell - bine îmbrăcată

Rochia strălucitoare şi provocatoare, marca Riccardo Tisci, pe care a purtat-o modelul, a fost una foarte potrvită pentru tematica costumelor couture a galei.

Selena Gomez - bine îmbrăcată

Deşi simplă şi sigură, rochia de culoarea burgund, marca DVF, a pus foarte bine în valoare frumuseţea tinerei artiste.

Rita Ora - prost îmbrăcată

Un fashion fail ca la carte: cântăreaţa a ales o rochie Donna Karan Atelier prea pretenţioasă, de mătase aurie, în nuanţă mată, cu prea multe falduri şi un şliţ adânc în faţă, care i-a creat şi probleme pe covorul roşu. La ele a accesorizat cu cizme cu şnur aurii, lungi. Este una dintre cel mai prost îmbrăcate vedete.

image

Naomi Watts - bine îmbrăcată

Frumoasa actriţă a preferat o rochie Givenchi couture, care i-a pus foarte bine în valoare picioarele lungi. Ţinuta ei ne-a amintit de graţia lebedelor, rochia sirenă având aplicaţii delicate în nuanţe de alb şi gri.

Taylor Swift - bine îmbrăcată

Ea ne-a obişnuit cu rochiile feminine, în nuanţe dulci de roz şi pasteluri. Acum a purtat o creaţie Oscar de la Renta, cu trenă lungă, superbă!

Sarah Jessica Parker - bine îmbrăcată

Dependenta de modă a fost în ton perfect cu evenimentul, purtând o creaţie somptuoasă, cu trenă lungă, marca Oscar de la Renta, atât de frumoasă, încât a părut să fie prinţesa balului.

Suki Waterhouse - bine îmbrăcată

Iubita de 22 de ani a lui Bradley Cooper nu s-a bucurat de prezenţa lui, ci doar de aprecieri pentru alegerea Burberry care a făcut-o fermecătoare pe covorul roşu.

Kristen Stewart - prost îmbrăcată

Din păcate, actriţa s-a încurcat cu o rochie mult prea încărcată, marca Chanel, care a combinat paiete, pene şi dantelă transparentă.

Karolina Kurkova - bine îmbrăcată

A şocat în cel mai bun sens al cuvântului, cu o rochie splendidă în nuanţa bleumarin, cu o crinolină imensă, în valuri, şi cu model floral. A fost frumoasa balului aseară, în creaţia Marchesa!

Kendall Jenner - bine îmbrăcată

Impecabil! Rochia modelului de 18 ani, de la Topshop, a fost alegerea perfectă pentru ea.

FOTO WENN, GETTY ImagesRecente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg