FOTO Rochii transparente: vedete cu totul la vedere!

25 aprilie, 2014

E imposibil ca femeile din lumea mondenă să se abţină de la a şoca, într-un fel sau altul. În fond, fiecare are nevoie de acele 15 minute de celebritate. Următoarele vedete ale showbizului străin

E imposibil ca femeile din lumea mondenă să se abţină de la a şoca, într-un fel sau altul. În fond, fiecare are nevoie de acele 15 minute de celebritate. Următoarele vedete ale showbizului străin au stabilit, însă, de ceva timp, un trend pe covorul roşu: rochiile care lasă fundul ori zonele intime la vedere.

Fie vorba între noi, fie că poartă rochii scurte sau decoltate, fie lungi şi transparente, cam tot acelaşi lucru e, căci ne arată chiar mai mult decât ne-am fi aşteptat... uneori, cu riscul de-a dezvălui cu totul părţile intime ori lenjeria intimă. În orice caz. multe dintre ele au cu ce se lăuda şi nu se ruşinează de atuurile lor fizice.

Care sunt starurile care au optat pentru rochii cu pielea la vedere?

Lady Victoria Hervey a ţinut să ne arate cât de bine arată, la petrecera de după Globurile de Aur 2014, ţinută la Beverly Hilton Hotel, în Los Angeles, pe 12 ianuarie.

Frumoasa Adriana Lima, la Brazil Foundation Gala de anul trecut.

Jaimie Alexander, actriţa din "Thor: The Dark World" a purtat o rochie foarte controversată la premiera filmului din 4 noiembrie anul trecut.

Jennifer Lopez, anul trecut, la premiera filmului "Parker", pe covorul roşu la Planet Hollywood Resort & Casino, pe 24 ianuarie, în Las Vegas.

Fiica lui Bruce Willis şi-a lui Demi Moore, Rumer - nu ştim ce-a fost în capul ei când a apărut astfel la Gala Anuală a celebrării femeilor ELLE, pe 22 aprilie, la Avalon Hollywood.

Lady Gaga ne arată, ca de obicei, cât de excentrică este, aici la hotelul London, în drumul ei spre The Roundhouse, unde a fost întâmpinată de fani, în 2011.

Kesha a purtat o creaţie Givenchy la premiile Billboard din 2013, unde a lăsat foarte mult din picioarele ei la vedere.

Anul trecut pe vremea asta, Gwyneth Paltrow a purtat îndrăzneaţa rochie transparentă pe lateral, la premiera filmului "Iron Man 3", pe 24 aprilie 2013.

Malin Akerman la premiera filmului Rock Of Ages, la Teatrul Chinezesc Grauman în 2012. Rochia nu pare să o avantajeze prea mult, din păcate.

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

con30 jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg