FOTO Scarlett Johansson, cea mai senzuală femeie la Hollywood: TOP 5 rochii de covorul roşu!

16 octombrie, 2014

Este proaspătă mămică şi are o viaţă de huzur alături de logodnicul ei francez, Romain Dauriac. În ciuda imaginii de familiste discrete, departe de lumina reflectoarelor, Scarlett rămâne în imaginea multora drept cea mai senzuală actriţă de la Hollywood, cu buze pline

Este proaspătă mămică şi are o viaţă de huzur alături de logodnicul ei francez, Romain Dauriac. În ciuda imaginii de familiste discrete, departe de lumina reflectoarelor, Scarlett rămâne în imaginea multora drept cea mai senzuală actriţă de la Hollywood, cu buze pline şi atrăgătoare, cu o privire electrizantă şi un bust generos.

Voluptuoasa actriţă de 29 de ani, al cărei ultim rol a fost în filmul "Lucy", este recunoscută drept sex-simbol în Cetatea Filmului, aşa că ne-am gândit să ne amintim cinci dintre ţinutele sale de-a lungul anului, care îi confirmă acest statut frumoasei blonde. Doar nu dgeaba Esquire au desemnat-o de două ori, în 2006 şi 2013, cea mai sexy femeie în viaţă, o premieră pentru publicaţie!

Deşi cariera sa pare să ia o pauză sau să urmeze o pantă descendentă, viaţa de familie pare să fie una foarte fericită, fiind mamă pentru prima oară: ea şi Romain au o fetiţă, Rose Dorothy, născută luna trecută.

În martie 2014, la premiera filmului în care a avut rolul de Black Widow, "Captain America: The Winter Soldier", Scarlett a purtat o frumoasă rochie de culoarea merişorului, foarte sexy. Accesorizată cu o pereche de stilettos animal print, a fost o apariţie demnă de sex simbol!

Vezi mai multe rochii, click pe următoarea!

La Festivalul de Film de la Veneţia din 2013, starul din "Don Jon" a avut cea mai frumoasă şi elegantă apariţie din istoria sa, când a purtat şi inelul de logodnă primit de la Romain.

La premiera filmului The Spirit, în 2008, actriţa a mers pe stilul glam retro, având o imagine extrem de feminină în rochia diafană semnată Bob Burgnard.

O altă apariţie pe covorul roşu la fel de feminină şi de seducătoare, în little black dress - cum îi şi stă cel mai bine blondei, în 2011.

Iar la Oscarurile de acum 3 ani, frumoasa actriţă a ales o culoare mai provocatoare, magenta, şi o rochie din dantelă, foarte elegantă şi sexy, cu spatele gol, semnată Dolce & Gabbana.

FOTO GETTY



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling