FOTO Schimbare de stil pentru Carmen Iohannis

29 aprilie, 2015
carmen iohannis rochie principesa margareta jpeg

Soţia lui Klaus Iohannis şi-a luat în serios rolul de Primă Doamnă şi a început să acorde o mai mare importanţă apariţiilor publice. Şi, cu ajutorul sfaturilor creatorului de modă Alexandru Ciucu, ea şi-a reconfigurat garderoba.

Soţia lui Klaus Iohannis şi-a luat în serios rolul de Primă Doamnă şi a început să acorde o mai mare importanţă apariţiilor publice. Şi, cu ajutorul sfaturilor creatorului de modă Alexandru Ciucu, ea şi-a reconfigurat garderoba.

Din seara în care şi-a făcut apariţia, la braţului soţului său, la dineul regal organizat în cinstea aniversării Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare Margareta, Carmen Iohannis a dobândit o nouă identitate stilistică.

Foarte elegantă în rochia roz prăfuit creată de Eli Lăslean, Prima Doamnă a României a primit laude la scenă deschisă, lucru care a încurajat-o să apeleze la sfaturile şi creaţiile designerilor români.

image

O altă opţiune neaşteptată, dar foarte rafinată, cu care s-a prezentat la recepţia preşedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdogan, la Bucureşti, a fost un costum deux-pièces de culoare bej-auriu, compus din sacou cu decolteu caré şi fustă petrecută, creat la comandă, în doar două zile, de Alexandru Ciucu.

image

Se pare că doamna Iohannis a apreciat mult acest stil, de vreme ce continuă colaborarea cu furnizorul oficial al Casei Regale. Cel puţin, asta demonstrează cele două apariţii de săptămâna aceasta, la două evenimente organizate la Roma, unde preşedintele României, Klaus Iohannis, a fost primit de omologul său italian, Sergio Mattarella.

image

La Roma, Carmen Iohannis a purtat, la ceremonia de primire, un sarafan clasic şi un sacou bolero cambrat, încheiat în talie într-un singur punct.

„Atât sacoul, cât şi sarafanul au fost făcute dintr-un brocart de mătase de culoare vernil, o culoare placută şi în ton cu anotimpul în care ne aflăm”, declară Alexandru Ciucu.

image

Pentru recepţia de seară de la Roma, Carmen Iohannis a purtat o ţinută de culoare neagră, din jerse de mătase, cu umerii şi zona decolteului din muselină.

„Am înnobilat rochia cu un detaliu estetic, cusut manual în talie. Negrul este o nonculoare destinată evenimentelor de seară, iar acesta a fost motivul alegerii pentru cea de a doua ţinută”, adaugă designerul.

image

Foto: PRRecente pe Ok! Magazine

cuplu la întâlnire jpg
Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg