FOTO Se poartă rochia mini! Ţinute de vedete la show-ul Valentino

11 decembrie, 2014

La aşa nume sonor, şi invitaţi pe măsură: miercuri seară, la prezentarea de modă a marelui Valentino şi-au făcut simţită prezenţa unele graţii ale showbizului, care mai de care mai stilată. O prezenţă cuceritoare a fost chiar fosta soţie a lui Tom Cruise, despre care ştim că în general nu prea le are cu simţul modei. Actriţa Katie Holmes

La aşa nume sonor, şi invitaţi pe măsură: miercuri seară, la prezentarea de modă a marelui Valentino din New York şi-au făcut simţită prezenţa unele graţii ale showbizului, care mai de care mai stilată. O prezenţă cuceritoare a fost chiar fosta soţie a lui Tom Cruise, despre care ştim că în general nu prea le are cu simţul modei. Însă acum, actriţa Katie Holmes a fost pur şi simplu elegantă şi seducătoare, din cap până-n picioare.

Trendul pe care l-au urmat vedetele, la prezentare, pare să fie rochia midi. Frumoasele filmului au ales ţinute colorate sau foarte elegante pentru a-şi etala picioarele lungi, în rochii mini clasice retro sau moderne.

Care sunt acestea şi cine a excelat la capitolul vestimentaţie?

Olivia Munn s-a pus foarte frumos în evidenţă cu o rochie oranj, perfectă pentru tenul ei creol şi brunetul părului. Foarte chic! Iar accesoriile foarte originale.

Click pe următoarea!

Emma Roberts, starul din "Palo Alto" şi "American Horror Story", a scos la iveală latura sa feminină şi jucăuşă, alegând o rochie midi şic şi retro, ce-aminteşte de anii '60.

Katie Holmes, cum am spus, este o apariţie foarte rafinată la evenimentul Valentino Haute Couture Fashion Celebration

Nicki Hilton a făcut senzaţie cu rochia sa-palton midi, foarte colorat şi exotic. Foarte inspirat!

Regizoarea Gia Coppola a ales o rochie neagră, dar foarte feminină şi drăguţă, dar care nu a ieşit foarte mult în evidenţă, mizând pe discreţie.

Actriţa Padma Lakshmi a ales tot o rochie oranj cu aspect futurist, minimalist, dar ţinuta a devenit una provocatoare datorită cizmelor foarte lungi.