FOTO Se poartă rochia mini! Ţinute de vedete la show-ul Valentino

11 decembrie, 2014

La aşa nume sonor, şi invitaţi pe măsură: miercuri seară, la prezentarea de modă a marelui Valentino şi-au făcut simţită prezenţa unele graţii ale showbizului, care mai de care mai stilată. O prezenţă cuceritoare a fost chiar fosta soţie a lui Tom Cruise, despre care ştim că în general nu prea le are cu simţul modei. Actriţa Katie Holmes

La aşa nume sonor, şi invitaţi pe măsură: miercuri seară, la prezentarea de modă a marelui Valentino din New York şi-au făcut simţită prezenţa unele graţii ale showbizului, care mai de care mai stilată. O prezenţă cuceritoare a fost chiar fosta soţie a lui Tom Cruise, despre care ştim că în general nu prea le are cu simţul modei. Însă acum, actriţa Katie Holmes a fost pur şi simplu elegantă şi seducătoare, din cap până-n picioare.

Trendul pe care l-au urmat vedetele, la prezentare, pare să fie rochia midi. Frumoasele filmului au ales ţinute colorate sau foarte elegante pentru a-şi etala picioarele lungi, în rochii mini clasice retro sau moderne.

Care sunt acestea şi cine a excelat la capitolul vestimentaţie?

Olivia Munn s-a pus foarte frumos în evidenţă cu o rochie oranj, perfectă pentru tenul ei creol şi brunetul părului. Foarte chic! Iar accesoriile foarte originale.

Click pe următoarea!

Emma Roberts, starul din "Palo Alto" şi "American Horror Story", a scos la iveală latura sa feminină şi jucăuşă, alegând o rochie midi şic şi retro, ce-aminteşte de anii '60.

Katie Holmes, cum am spus, este o apariţie foarte rafinată la evenimentul Valentino Haute Couture Fashion Celebration

Nicki Hilton a făcut senzaţie cu rochia sa-palton midi, foarte colorat şi exotic. Foarte inspirat!

Regizoarea Gia Coppola a ales o rochie neagră, dar foarte feminină şi drăguţă, dar care nu a ieşit foarte mult în evidenţă, mizând pe discreţie.

Actriţa Padma Lakshmi a ales tot o rochie oranj cu aspect futurist, minimalist, dar ţinuta a devenit una provocatoare datorită cizmelor foarte lungi.



Recente pe Ok! Magazine

shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg