FOTO Sofia Vergara şi rochiile sirenă: top 5 apariţii

8 aprilie, 2014

Celebră, voluptuoasă şi cu un sex-appeal puternic, care dăinuie de pe când era o adolescentă. Ce-i drept, faţă de acum 20 de ani, când poza cu un trup zvelt şi de-a dreptul perfect, la doar 4 luni de la naşterea

Celebră, voluptuoasă şi cu un sex-appeal puternic, care dăinuie de pe când era o adolescentă. Ce-i drept, faţă de acum 20 de ani, când poza cu un trup zvelt şi de-a dreptul perfect, la doar 4 luni de la naşterea băiatului ei, formele corpului ei parcă au prins şi mai mult contur.

Stilul inconfundabil pe care l-a creat vedeta i-a consacrat oficial formele de femeie senzuală şi provocatoare, forme prea bine puse în valoare de rochiile sirenă pe care le poartă columbianca de 41 de ani de ceva timp!

Am reunit 5 ţinute purtate pe covorul roşu de către Sofia Vergara, faimoasă pentru rolul din "A Modern Family", care i-au şi fixat imaginea de sirenă a Hollywoodului.

Alegerea inspirată 1

Pe 2 martie, la petrecerea Vanity Fair post-Oscaruri, vedeta a strălucit într-o creaţie sirenă semnată de Roberto Cavalli.

Alegerea inspirată 2

Anul trecut, pe 22 septembrie, Sofia a atras toate privirile cu rochia sa roşie, mulată pe trup, care a lăsat la vedere un decolteu generos şi o siluetă clepsidră! Creaţia cu dantelă suprapusă îi aparţine designerului Vera Wang.

Pe 15 ianuarie 2012, actriţa aştepta să vadă dacă va câştiga premiul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, într-un serial, la Golden Globes. Nu a luat premiul, dar a impresionat pe covorul roşu tot cu o rochie sirenă Vera Wang, făcută pe comandă, fără bretele, cu ornamente similare cozii de păun.

Această ţinută strălucitoare Zuhair Murad, purtată în 2012 la premiile Emmy, i-a îmbrăţişat prea strâns formele actriţei, de vreme ce cu 20 de minute înainte să urce pe scenă, partea din spate s-a descusut vizibil. Nicio problemă pentru Sofia, care a postat imediat o fotografie cu fundul ei la vedere, în rochia ruptă.

Alegerea inspirată 5

O creaţie superbă, argintie şi preţioasă, pe care starul a purtat-o la gala Latin Grammy Awards în 2011. Unii spun că a fost cel mai bine îmbrăcată vedetă de pe covorul roşu cu ţinuta semnată Reem Acra.

FOTO REUTERS, WENNRecente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg