FOTO Soré îşi lansează propria colecţie de haine

22 octombrie, 2014
d5a927d77a0f3ba26524010cd3b7db24 jpeg

Nu e talentată doar la muzică ori dans şi, pentru că iubeşte designul vestimentar, s-a gândit să scoată pe piaţă propria linie de haine. Aşa că fanele care vor să-i copieze stilul pot fi prezente la lansarea de weekendul acesta.

Nu e talentată doar la muzică ori dans şi, pentru că iubeşte designul vestimentar, s-a gândit să scoată pe piaţă propria linie de haine. Aşa că fanele care vor să-i copieze stilul pot fi prezente la lansarea de weekendul acesta.

Pasionată de modă încă din copilărie, Soré s-a gândit că ar fi momentul potrivit să-şi pună ideile în practică, aşa că a realizat câteva piese vestimentare, pe care le va prezenta în cadrul târgului Cloud No. 9.

image
image

„Ideea a venit în urma multor ţinute făcute pe la croitorese sau încropite din mai multe bucăţi, pe acasă. Mă inspiră fiecare zi, fiecare sentiment şi fiecare om important din viaţa mea. La fel ca în muzică. Am selectat, special pentru târg, câteva piese din piele, combinaţii de piele cu print, rochii din jerseu cu tot soiul de inserţii, ba din tulle sau din plasă, jachete şi poncho-uri. Toate piesele au ca numitor comun nonconformismul, sunt creaţii în linii simple, dar cu un touch de acel ceva“, îşi descrie Soré colecţia.

image
image

Cel mai mare susţinător este mama ei, care o va însoţi la târgul Cloud No. 9: „Voi avea şi ajutorul mamei mele, care va fi sâmbătă şi duminică alături de mine acolo. M-a inspirat încă din copilărie şi continuă să o facă. Am pregătit special pentru lansare poncho-uri şi 3 piese new entry care se vor găsi pentru prima oară la târg, din capsula de piele cu print. Sunt emoţionata, sincer”, a recunoscut artista.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg