FOTO Stilul Rihanna - top 5 apariţii fashion neconvenţionale

10 aprilie, 2014

Cântăreaţa de 26 de ani este un guru al modei, fiind un adevărat trendsetter pe plan internaţional. Mai mult, RiRi e un adevărat cameleon al stilului, trecând de la street style la elegant ori glam rock,

Cântăreaţa de 26 de ani este un guru al modei, fiind un adevărat trendsetter pe plan internaţional. Mai mult, RiRi e un adevărat cameleon al stilului, trecând de la street style la elegant ori glam rock, sport, amestecându-le de multe ori. Poate fi extrem de feminină, poate fi uşuratică sau din contră, masculină.

Dacă stăm să ne gândim la câte apariţii controversate a avut diva pop, mai c-am spune că există propriul ei stil vestimentar, cu eticheta Rihanna. Să vedem care au fost cele mai proeminente apariţii ale ei din ultimii ani, într-un top 5!

Care vă place cel mai mult?

Ţinuta 1

Pentru show-ul de modă al lui Jean Paul Gaultier din 1 martie, artista a mizat pe provocator, alegând un top negru din dantelă transparentă, cu sânul drept la vedere. Nu c-ar fi prima oară când se expune... În rol de dark queen, şi-a acoperit pieptul doar cu o blană tot în cromatica alb-negru şi a accesorizat cu un ruj la fel de închis la culoare, pentru un plus de dramatism elegant.

Click pe următoarea!

Ţinuta 2

La prezentarea de modă Chanel , a optat pentru o rochie cardigan, cu decupaje foarte adânci şi sexy, lăsând multă piele la vedere. Noroc de setul de coliere din perle care i-au mai acoperit decolteul. A accesorizat foarte inspirat cu o geantă Chanel nude şi o pereche de tocuri în două culori (negru şi bej). Bineînţeles, a fost în centrul atenţiei fotografilor pe parcursul show-ului care a avut loc în Paris, în cadrul Săptămânii Modei Haoute-Couture, pe 2 iulie 2013.

Ţinuta 3

O altă apariţie foarte senzuală şi dramatică a fost şi la gala American Music Awards din 24 noiembrie anul trecut, din Los Angeles, unde a primit premiul Icon Award şi cel pentru cea mai populară cântăreaţă de R&B. Ţinuta Jean Paul Gaultier compusă din două piese negre strălucitoare, deşi au fost destul de provocatoare, i-au dat o imagine sofisticată.

Ţinuta 4

Iată o abatere de la regula negrului: Rihanna a mers pe stilul extrem: a combinat trendul marinăresc şi masculin cu note retro şi feminine, când a apărut pe covorul roşu, pe 19 noiembrie 2012. O apariţie şic şi atipică, în care artista a purtat un costum în dungi albastre şi albe verticale şi orizontale, din colecţia masculină ACNE, o haină albastră pe umeri şi pantofi gri.

Ţinuta 5

Ne întoarcem în timp, când vedeta a purtat un costum masculin, dar cu umerii bufanţi. O mişcare foarte elegantă şi îndrăzneaţă, marca Dolce & Gabbana, pentru un eveniment caritabil, Gala Costume Institute din 4 mai 2009.

FOTO GETTY, WENNRecente pe Ok! Magazine

con30 jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg