FOTO Stilul Rihanna – top 5 apariţii fashion neconvenţionale

Citeste tot despre:

,

Cântăreaţa de 26 de ani este un guru al modei, fiind un adevărat trendsetter pe plan internaţional. Mai mult, RiRi e un adevărat cameleon al stilului, trecând de la street style la elegant ori glam rock, sport,  amestecându-le de multe ori. Poate fi extrem de feminină, poate fi uşuratică sau din contră, masculină. 

Dacă stăm să ne gândim la câte apariţii controversate a avut diva pop, mai c-am spune că există propriul ei stil vestimentar, cu eticheta Rihanna. Să vedem care au fost cele mai proeminente apariţii ale ei din ultimii ani, într-un top 5!

Care vă place cel mai mult?

Ţinuta 1

Pentru show-ul de modă al lui Jean Paul Gaultier din 1 martie, artista a mizat pe provocator, alegând un top  negru din dantelă transparentă, cu sânul drept la vedere. Nu c-ar fi prima oară când se expune… În rol de dark queen, şi-a acoperit pieptul doar cu o blană tot în cromatica alb-negru şi a accesorizat cu un ruj la fel de închis la culoare, pentru un plus de dramatism elegant. 

Click pe următoarea!

Ţinuta 2

La prezentarea de modă Chanel , a optat pentru o rochie cardigan, cu decupaje foarte adânci şi sexy, lăsând multă piele la vedere. Noroc de setul de coliere din perle care i-au mai acoperit decolteul. A accesorizat foarte inspirat cu o geantă Chanel nude şi o pereche de tocuri în două culori (negru şi bej). Bineînţeles, a fost în centrul atenţiei fotografilor pe parcursul show-ului care a avut loc în Paris, în cadrul Săptămânii Modei Haoute-Couture, pe 2 iulie 2013. 

Ţinuta 3

O altă apariţie foarte senzuală şi dramatică a fost şi la gala American Music Awards din 24 noiembrie anul trecut, din Los Angeles, unde a primit premiul Icon Award şi cel pentru cea mai populară cântăreaţă de R&B. Ţinuta Jean Paul Gaultier compusă din două piese negre strălucitoare, deşi au fost destul de provocatoare, i-au dat o imagine sofisticată. 

Ţinuta 4

Iată o abatere de la regula negrului: Rihanna a mers pe stilul extrem: a combinat trendul marinăresc şi masculin cu note retro şi feminine, când a apărut pe covorul roşu, pe 19 noiembrie 2012. O apariţie şic şi atipică, în care artista a purtat un costum în dungi albastre şi albe verticale şi orizontale, din colecţia masculină ACNE, o haină albastră pe umeri şi pantofi gri. 

Ţinuta 5

Ne întoarcem în timp, când vedeta a purtat un costum masculin, dar cu umerii bufanţi. O mişcare foarte elegantă şi îndrăzneaţă, marca Dolce & Gabbana, pentru un eveniment caritabil, Gala Costume Institute din 4 mai 2009. 

FOTO GETTY, WENN

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA