FOTO Ţinutele de la Eurovision, criticate de Răzvan Ciobanu: „Prost gust cât Casa Poporului“

9 martie, 2015
luminita anghel eurovision jpeg

După ce s-a implicat el însuşi în realizarea ţinutei de scenă a Luminiţei Anghel, designerul a luat la bani mărunţi vestimentaţia celorlalţi participanţi din finala de aseară, de la Sala Palatului din Craiova.

După ce s-a implicat el însuşi în realizarea ţinutei de scenă a Luminiţei Anghel, designerul a luat la bani mărunţi vestimentaţia celorlalţi participanţi din finala de aseară, de la Sala Palatului din Craiova.

Selecţia naţională Eurovision 2015 l-a dezamăgit pe designerul Răzvan Ciobanu, care şi-a pus amprenta pe ţinuta purtată în concurs de Luminiţa Anghel.

image
image

Nu doar că preferata lui nu a câştigat competiţia, dar şi apariţia celorlalţi participanţi l-a făcut să aibă cuvinte nu tocmai de laudă la adresa lor.

„Eu acum nu ştiu de unde să încep... Mă gândesc de ce fiecare cântăcios din ăsta nu s-a organizat să îşi aleagă câte un designer (talentat) nu nişte cârpaci de cartier?!“, a răbufnit Răzvan Ciobanu pe pagina lui de socializare.

„Am văzut astă seară (nu că aş fi surprins) atâtă prost gust cât Casa Poporului. Este una «flori» care m-a orbit cu tâtzele ei înghesuite cu toată fortza în rochie, cu silueta de purcel... înveşmântată în roşu!!!“.

„A mai fost una de la Moldova, cu extensiile Ilenei Cosânzeana şi o rochie galben pai. Fugită din casa zmeului, dar clar nu a fugit către Făt-Frumos, ci către vreun bar deşucheat din Chiajna“, a comentat el ţinuta Rodicăi Aculova.

image

„Fătuca aia de a cântat «Superman», ea trăieşte clar într-un film (foarte prost) SF... Cred că un fel de flash gordon parodiat“, a spus el despre prestaţia Larei Lee.

image

„Cel mai mult m-am tăvălit pe jos la ăia de au încercat să fie Abba, senzaţie pe cerul gurii... zău!“, a comentat el numărul celor de la Super Trooper.

image

„Iar cireaşa de pe tort: o miss piggy cu tutu de balerină, din tablă. Cică iubitul ei i-a visat rochia. Îţi dai seama ce coşmar o avut săracu' om?! Nasol să te bântuie noaptea în somn aşa ceva..”, a spus vizavi de ţinuta Cristinei Vasiu.

image

„Prezentatoarea... Rochia nu m-a încurcat, dar părul... părul?! Cărare în zig/zag... jură-te tu!“, a reacţionat Ciobanu la coafura Alinei Şerban.

image

„A... Temişan înconjurat de nişte fătuci cu butucii la vedere, în culori pastel (au auzit ei că este în tendinţe vara asta). Cred că le-au găsit la vreun second-hand“.

image

„Apoi am mai văzut nişte «ursitoare» care se agitau pe lângă un domn hingherit rău de tot. Săracu'!“, a făcut el aluzie probabil la actul artistic al lui Tudor Turcu.

image

„A mai fost o imitaţie de Meatlof, cu un grăsuţ şi un fel de Crăiasa Zăpezii (în mizerie)...“, a spus el decepţionat de prestaţia lui Ovidiu Anton.

image

„Şi oi mai fi ratat şi eu câte ceva! Lumini bune, show civilizat... Dar mai bine să fi fost pe beznă, ca să nu îndurăm atâta urâţenie vestimentară… Happy fucking whatever!“, şi-a încheiat Răzvan Ciobanu comentariul.

image
image

Foto: pgina oficialăRecente pe Ok! Magazine

cuplu la întâlnire jpg
Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg