FOTO Top 5 ţinute mulate ale lui Kim Kardashian

28 aprilie, 2014

Mulat, decoltat, mini sau midi. Sunt cuvintele care definesc stilul acestei vedete, faimoasă pentru rotunjimile şi-n special pentru posteriorul ei, care pare din altă lume. Însă Kim tocmai acest lucru vrea să evidenţieze în apariţiile sale, acea parte dorsală care

Mulat, decoltat, mini sau midi. Sunt cuvintele care definesc stilul acestei vedete, faimoasă pentru rotunjimile şi-n special pentru posteriorul ei, care pare din altă lume. Însă Kim tocmai acest lucru vrea să evidenţieze în apariţiile sale, acea parte dorsală care a făcut-o celebră. Să vedem câteva dintre cele mai discutate apariţii recente ale logodnicei lui Kanye West.

Locul 5

La shopping, în Beverly Hills, în luna ianuarie. Fustă creion, pastel, şi bustieră scurtă, cu vedere la decolteu. Proaspăta mămică începe să se simtă din nou sexy şi o arată!

Click pe următoarea!

Locul 4

Petrecerea de după Oscaruri a lui Elton John, în martie. Roşu seducător şi-un decolteu generos, de proaspătă mămică.

Locul 3

Ţinuta care a incendiat internetul. Un mini mulat pe posteriorul lui Kim nu poate trece neobservat. De fapt, multe priviri nu se pot dezlipi de pe el.

Locul 2

Tot în martie, tot mulat, în West Hollywood. Lui Kim îi place albul şi nu se teme să-l poarte iar şi iar. Orice îi maximizează formele este binevenit.

Locul 1

Deschiderea magazinul familiei, la Miami, în martie. O ţinută metalică, mulată, cu vedere la abdomen. Din fericire, acesta este cât de cât lucrat.

Foto: Guliver-Getty Images, WENN, Rex FeaturesRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg