FOTO Top ţinute de gravidă ale Prinţesei Charlene de Monaco

11 decembrie, 2014
2 aug monaco red cross ball jpeg

De când a intrat în rândul familiei regale, după căsătoria cu Prinţul Albert, în iulie 2011, Charlene a trebuit să-şi schimbe garderoba. Apariţiile oficiale au fost bine pregătite, iar ţinutele, alese cu grijă.

De când a intrat în rândul familiei regale, după căsătoria cu Prinţul Albert, în iulie 2011, Charlene a trebuit să-şi schimbe garderoba. Apariţiile oficiale au fost bine pregătite, iar ţinutele, alese cu grijă. Şi chiar şi-n timpul mult aşteptatei sarcini, Prinţesa de Monaco şi-a păstrat gusturile cel puţin când vine vorba de culori: nuanţe de albastru şi tonuri de alb.

Proaspăta mămică – a născut ieri un băiat şi o fată, gemeni – a debutat de multe ori în mare stil la evenimentele regale, alături de soţul ei. Ţinutele sale, majoritatea rochii, au pus în evidenţă sarcina, fără să fie prea ostentative ori plictisitoare.

Care sunt cele 5 ţinute memorabile pentru mama moştenitorilor de Monaco?

În stânga, Charlene poartă o ţinută din două piese: rochie simplă şi un palton foarte cochet, în aceeaşi nuanţă de bleu, asortate cu pantofi stiletto. Sarcina este foarte discretă, deşi această ţinută distinsă a apărut în septembrie, când era însărcinată spre a şasea lună, la un eveniment din New York dedicat discuţiilor pe tema autismului.

Mai jos, Charlene şi Prinţul Monaco, într-un pictorial oficial de un aer foarte regal şi stilat, pe 19 noiembrie, când au sărbătorit Ziua Naţională a statului Monaco.

Photo: carolathhabsburg: Prince Albert II of Monaco and spouse, Princess Charlene. 2014. http://t.co/GE4xPoNf0W — The Blogtini (@TheBlogtini) November 30, 2014

Photo: carolathhabsburg: Prince Albert II of Monaco and spouse, Princess Charlene. 2014. http://t.co/GE4xPoNf0W

— The Blogtini (@TheBlogtini) November 30, 2014

În stânga, fosta atletă poartă o rochie albă diafană, care ascunde discret sarcina, la evenimentul Princess Grace Awards Gala de la Hotelul Regent Beverly Wilshire, din Beverly Hills, pe 8 octombrie.

Tot în octombrie, Charlene a participat la gala de decernare a premiului Prince Aklbert II de Monaco, unde a purtat tot o rochie în nuanţă albastră, dar deloc monotonă, cu jocul de ape creat de detaliul din talie.

10/12: Prince Albert and Princess Charlene attended the Prince Albert II of Monaco's Foundation' Award Ceremony in CA pic.twitter.com/cd5GD24KBx — Royaltyspeaking (@Royal_talk) October 13, 2014

10/12: Prince Albert and Princess Charlene attended the Prince Albert II of Monaco's Foundation' Award Ceremony in CA pic.twitter.com/cd5GD24KBx

— Royaltyspeaking (@Royal_talk) October 13, 2014

Mai jos, una din cele mai frumoase rochii purtate de Prinţesă, la braţul soţului ei, una semnată Christian Dior în nuanţă bleumarin, la gala Red Cross Ball, din Monaco, pe 1 august.

image


Recente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg