FOTO Topmodele într-un calendar Pirelli foarte sexual: Adriana Lima şi Joan Smalls, topless & în latex!

19 noiembrie, 2014
2343774500000578 0 image 105 1416309831830 jpeg

Este unul dintre cele mai cunoscute calendare sexy din lume, acordate în mod exclusiv în ediţie limitată doar anumitor persoane VIP. Cu ajutorul supermodelelor Joan Smalls, Adriana Lima, Isabeli Fontana şi Gigi Hadid – căci numai

Este unul dintre cele mai cunoscute calendare sexy din lume, acordate în mod exclusiv în ediţie limitată doar anumitor persoane VIP. Anul 2015 prezintă o cu totul altă viziune a stilului şi a seducţiei cu acest calendar, a cărui primă ediţie a apărut în 1964.

Cu ajutorul supermodelelor Joan Smalls, Adriana Lima, Isabeli Fontana şi Gigi Hadid – căci numai topmodelele au loc aici – s-au reprezentat lunile anului într-o notă foarte provocatoare, fiind îmbrăcate în latex, în stilul BDSM, dar şi topless. Pictorialele au fost realizate de Steven Meisel, iar ţinutele sunt şocant de sexuale şi de provocatoare, alese de editorul Vogue France, Carine Roitfeld. Motivul BDSM a fost ales pentru a arăta “rebeliunea explicită a modei”, pare-se…

Miss Noiembrie este tânăra de 19 ani, Gigi Hadid, model Guess şi una din prietenele bune ale lui Kendall Jenner, care face senzaţie cu costumul său negru, din latex, într-o poziţie foarte sugestivă sexual. (FOTO STANGA)

La fel şi Miss Octombrie, ilustrată de brazilianca Isabeli Fontana (31), care a apărut în rol de cowgirl topless, lăsând puţine la vedere.

image

Şi Joan Smalls (26), Miss Martie, este una din celebrele topmodele ale noului val, arată extraordinar într-un décor de ring de box, tot topless, în stilul anilor ’60.

image

Miss Iunie, modelul german Anna Ewers (21), are o frumuseţe ce aminteşte de visul american vintage, purtând şosetele lungi şi un tricou scurt, dar şi o pereche de chiloţi din latex, foarte decupaţi, pe o bicicletă.

image

Îngerul Victoria’s Secret, Adriana Lima, a atins o senzualitate ieşită din comun fără prea mult machiaj, la cei 33 de ani. Miss Ianuarie cât se poate de HOT!

image
image

FOTO PirelliRecente pe Ok! Magazine

Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg