FOTO Uite ce outfit ciudat a purtat Rihanna!

1 aprilie, 2015
rihanna hepta 1989461 jpeg

Pentru nimeni ziua în care mergi la dentist nu se anunţă a fi una bună, însă dacă numele tău este Rihanna atunci poate că ar fi bine să ai grijă şi la cum ieşi îmbrăcată din casă. Rihanna are un stil vestimentar nonconformist

Pentru nimeni ziua în care mergi la dentist nu se anunţă a fi una bună, însă dacă numele tău este Rihanna atunci poate că ar fi bine să ai grijă şi la cum ieşi îmbrăcată din casă.

Rihanna are un stil vestimentar nonconformist şi pentru asta iese mereu în evidenţă. Însă asta nu înseamnă că fiecare outfit de-al ei este unul reuşit, oricât de extravagant ar fi.

Ieri, cântăreaţa hitului ”Diamond” nu a avut o zi tocmai bună, să zicem. În timp ce se îndrepta spre dentist, paparazzi au surprins-o pe divă într-un outfit şi mai trist decât era expresia de pe faţa ei, care, bănuim, trăda neplăcerea întâlnirii cu dentistul.

image

Riri purta haine lejere, o geacă lălâie peste şi în picioare o pereche de papuci. Da, aţi auzit bine, o pereche de papuci. Însă, nu ăsta era cel mai scandalos item din vestimentaţia vedetei, ci şosetele cu blană tricolore. Spuneţi voi, ce mai e de spus la vederea acestei ţinute?

Sursă foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png