FOTO Valentina Pelinel poartă haine eco-friendly. Vezi mai multe modele aici!

9 octombrie, 2014
lookbook7317 jpeg

Designerii au început să înţeleagă importanţa respectării naturii şi să aplice conceptul „eco-friendly” sau „going green” şi în industria vestimentară. Într-o lume în care plasticul a acaparat industria textilă, hainele din

Designerii au început să înţeleagă importanţa respectării naturii şi să aplice conceptul „eco-friendly” sau „going green” şi în industria vestimentară.

Într-o lume în care plasticul a acaparat industria textilă, hainele din fibre naturale, de o calitate incontestabil superioară celor din fibre sintetice, reprezintă soluţia pentru o viaţă mai sănătoasă, armonizată cu vibraţia Pământului. Realizată exclusiv din bumbac organic, noua colecţie de haine Ramon Cotton, a cărei imagine este Valentina Pelinel, le propune femeilor piese vestimentare confortabile, dar care nu fac rabat de la feminitate şi sex-appeal.

De la pantaloni în tonuri de pământ, la salopete în nuanţele fondantelor şi ale şerbetului, până la rochii cu croieli surprinzatoare şi detalii chic sau topuri cu print-uri îndrăzneţe, hainele din firbele naturale nu îşi alterează forma după purtare, nu se lăbărţează în zona coatelor sau a genunchilor, nu fac piling şi nu îşi pierd nuanţele iniţiale după spălări repetate.

image
image
image


Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling