FOTO Vedete de culoare... aduc culoare pe covorul roşu!

28 februarie, 2014

Joi seara, Hollywood a găzduit un eveniment special dedicate vedetelor de culoare, care pare să fie unul dintre cele mai colorate şi joviale seri de acest gen, de anul acesta. Ţinutele purtate de actriţe precum Kerry Washington, Lupita Nyong’o sau Brandy care au păşit pe covorul roşu al Essence Black Women in Hollywood Awards au adus mai multă lumină şi optimism.

Joi seara, Hollywood a găzduit un eveniment special dedicate vedetelor de culoare, care pare să fie unul dintre cele mai colorate şi joviale seri de acest gen, de anul acesta. Ţinutele purtate de actriţe precum Kerry Washington, Lupita Nyong’o sau Brandy care au păşit pe covorul roşu al Essence Black Women in Hollywood Awards au adus mai multă lumină şi optimism, cu rochiile lor semnate de designeri celebri.

Vedetele au optat pentru printuri pastelate, luminoase şi culori provocatoare, puternice. Click pe "poza următoare" pentru a vedea fotografiile cu celebrităţile.

Lupita Nyong’o a luat premiul pentru cel mai bun debut artistic şi a ales un deux-pieces complet alb, foarte modern, şic şi minimalist, care i-a evidenţiat tenul ciocolatiu şi silueta subţire. Creaţia este semnată de Giambattista Valli.

Frumoasa actriţă Kerry Washington a purtat o rochie albastru metalizat, din mătase naturală, semnată Calvin Klein, care să-i pună în valoare silueta de gravidă.

Cântăreaţa Brandy Norwood a întors capetele la petrecere, purtând o ţinută cu pantalon creată de Elena Reva, de culoare roşie, la care a accesorizat o pereche de Christian Louboutin.

La fel ca Lupita a gândit şi Naomie Harris, care a purtat o rochie simplă, dar cu decupaje subtile şi seducătoare.

Chaka Khan a optat pentru negru pentru a o avantaja cât mai bine, având în vedere imaginea sa corpolentă.

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

con30 jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg