FOTO Vedete fără lenjerie intimă: cu totul la vedere pe covorul roşu!

3 decembrie, 2014
kristen stewart fatza 2012 jpeg

Fără lenjerie intimă şi cu prea multă piele la vedere, prin ţinute-plasă, cad prost oriunde, oricând. Cu excepţia Halloweenului. Să facem o retrospectivă a celor mai prost inspirate ţinute ale vedetelor, ori fără lenjerie, ori doar cu lenjeria la vedere, de anul acesta, dar şi unele iconice! Marilyn Monroe vă spune ceva?

Cu cât riscă mai mult, cu atât sunt mai des în centrul atenţiei. Este reţeta succesului pentru multe mondenităţi, atât de la noi, cât şi internaţionale, care preferă să şocheze şi să-şi expună formele – în mod dizgraţios de cele mai multe ori – decât să mizeze pe bun gust şi talent. Sau poate stiliştii le-au convins pe vedetele următoare că “ar da bine” cu rochiile lor pe covorul roşu, impunând noi trenduri. Din păcate, efectele nu au fost cele scontate şi unele au arătat mai mult decât ne doream, iar ele au trăit momente penibile... căci rochiile transparente, mai ales, trebuie purtate cu mare grijă şi în niciun caz de oricine.

Fără lenjerie intimă şi cu prea multă piele la vedere, prin ţinute-plasă, apariţiile acestea nu sunt deloc inspirate şi cad prost oriunde, oricând. Cu excepţia Halloweenului.

Să facem o retrospectivă a celor mai prost inspirate ţinute ale vedetelor, ori fără lenjerie, ori doar cu lenjeria la vedere, de anul acesta, dar şi unele iconice! Tony Braxton vă spune ceva?

Kristen Stewart în 2012, la premiera unei părţi din seria Twilight, unde a ales o rochie provocatoare, frumoasă, cu excepţia părţii din spate a acesteia, care pare a strica toată imaginea diafană.

image

Rihanna merge pe principiul: cu cât mai dezbrăcată, cu atât mai bine. Nu este prima ei ţinută atât de excentrică şi de revelatoare, însă este de departe cea mai transparentă! Şi nici lenjeria intimă nu ajută deloc, în cazul ei lipsind aproape cu desăvârşire, aici pe 2 iunie, la CFDA Fashion Awards.

image

Altă nestemată a showbiz-ului, Lady Gaga, cutremură privirile cu ţinutele ei neortodoxe. Şi nici că-i vreo pudică. Pentru ea, până şi costumul Evei este prea conservator. Ca atare, umblă aproape goală peste tot, că e dizgraţios au ba.

image

Miley Cyrus, de când s-a rebelizat, post-despărţirea de era Disney şi de Liam Hemsworth, adoptă ţinute cât mai vulgare şi mai ostentative pe scenă. Dar nici pe covorul roşu nu face excepţie de la regula şocului, Alegând rochii plasă, rock, cu sânii la vedere. Sau aproape la vedere, cum este aici, pe 29 octombrie, la amfAR Inspiration Gala. Ea şi Rihanna au fost cele mai dezbrăcate, cu nurii expuşi fără probleme.

image

Jessie J a trecut de la tipa încrezătoare cu voce puternică în lumea muzicală la o apariţie vulgară şi tot mai comercială, apoi iar s-a corectat pe drum şi-a trecut la lucruri mai serioase, adoptând o postură mai cuminte. De data aceasta, o taxăm pentru alegerile ei vulgare, precum rochia aceasta, care arată prea mult deodată. Less is more sau more is less?

Kate Moss e diva modei. Poate de aceea îşi şi permite să se îmbrace cum doreşte, oriunde doreşte, şi publicul să o catalogheze cool şi trendsetter declarat. Totuşi, rochia din plasă neagră, peste un costum din două piese de lenjerie intimă, de culoare verde, deranjează ochiul. Părerea noastră... Ce-i prea cool strică.

Infama rochie a lui Tony Braxton în 2001, când artista a venit parcă doar în chiloţi. Partea de sus a rochiei a acoperit la fix sâni, dar nu îndeajuns pentru a corecta ţinuta. Fundul cântăreţei s-a văzut în toată splendoarea, aşa cum şi-a şi dorit. O rochie minimalistă, care a adus cu sine critici cu ecou la adresa ţinutelor alese pentru decernarea premiilor Grammy...

image


Recente pe Ok! Magazine

carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg
Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg
Ce fel de parteneri cauți pentru afacerea ta  Iată cum identifici cei mai buni furnizori și clienți jpeg