FOTO Vedete gravide pe covorul roşu: cine este cea mai stylish viitoare mămică?

22 octombrie, 2014

Numeroase actriţe celebre şi artiste se pregăteşte să simtă fericirea de-a deveni mamă. Care sunt cele mai stilate şi rafinate viitoare mămici de la Hollywood, care vor naşte curând? Şi pe care o votaţi drept cea mai stylish gravidă?

Anul acesta au venit berzele în Cetatea Filmului şi încă mai sosesc! După ce unele dintre cele mai frumoase femei celebre precum Eva Mendes, Gwen Stefani, Megan Fox, Elsa Pataky (soţia lui Chris Hemsworth) sau Mila Kunis au sărbătorit venirea pe lume a copiilor lor, încă o suită numeroasă de actriţe şi artiste se pregătesc să simtă fericirea de-a deveni mamă, pentru prima dată sau nu, după caz.

Dar care sunt cele mai stilate şi rafinate viitoare mămici de la Hollywood, care vor naşte curând? Şi pe care o votaţi drept cea mai stylish gravidă?

Kelly Rowland

Exotica artistă de 33 de ani este în culmea fericirii că va fi mamă, profitând de ocazie pentru a face un pictorial extraordinar de senzual.

Click pe următoarea pentru alte viitoare mame celebre!

Milla Jovovich

Actriţa aşteaptă al doilea ei copil cu soţul ei, Paul Anderson, la 38 de ani, şi este cât se poate de exuberantă şi de sexy, purtând cu graţie rochiile scurte - preferatele ei!

Alicia Keys

Frumoasa cântăreaţă de 33 de ani radiază pur şi simplu pe covorul roşu, entuziasmată de faptul că aşteaptă al doilea ei copil şi-al soţului său, Swizz Beats. Cei doi mai au un fiu, Egypt.

Blake Lively

Nu are sens să mai comentăm nimic despre cea care deţine titlu, de departe, de cea mai cool mamă celebră! Soţia de 27 de ani a faimosului Ryan Reynolds se pregăteşte cu mare entuziasm să fie mamă şi excelează pe covorul roşu, cât şi pe străzile New Yorkului, unde impune un simţ al modei inspirat.

Zoe Saldana

Nici actriţa din "Avatar" nu se lasă mai prejos, bifând multe ţinute inspirate pe covorul roşu. Surpriza sarcinii sale este că este dublă: Zoe are gemeni cu soţul ei, Marco Perego!

Rosamund Pike

Actriţa denotă farmec şi eleganţă în apariţiile sale publice, chiar dacă este însărcinată.

Kristen Bell

Actriţa este cât se poate de energică şi jovială de când aşteaptă să nască al doilea ei copil şi-al lui Dax Sheperd. Şi asta se observă şi-n alegerile sale vestimentare pe covorul roşu, preferând ţinutele diafane.

Liv Tyler

Frumoasa actriţă a confirmat marea veste că aşteaptă al doilea ei copil, cu iubitul ei Dave Gardner – este primul copil al acestuia.

FOTO GETTYRecente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg