FOTO Vedete la premiile Femeile Anului 

4 iunie, 2014

La o gală plină de extravaganţă. celebrităţile s-au perindat pe covorul roşu pline de voioşie şi feminitate. Doar ceremonia le-a fost închinată lor, femeilor anului! Totuşi, un strop mai mare de glamour n-ar fi stricat în alegerile lor vestimentare

La o gală plină de extravaganţă din Londra, celebrităţile s-au perindat pe covorul roşu pline de voioşie şi feminitate. Doar ceremonia le-a fost închinată lor, femeilor anului! Totuşi, un strop mai mare de glamour n-ar fi stricat în alegerile lor vestimentare: unele au fost deosebit de elegante, altele au fost prea casual îmbrăcate şi, bineînţeles, au fost cele la care nu am înţeles nimic din lookul lor de petrecere.

Iată care au fost vedetele şi ce alegeri au făcut!

Naomi Campbell

Ce-o mai fi şi rochia asta? E o bustieră şi o fustă? Ce ştim e că este un mix nefericit de material transparent, pene multe şi tot multe franjuri, de parc-ar dori să semene cu o creatură exotică. A luat premiul Personalităţii TV a anului, dar nu ne place ţinuta ei. Chiar dacă e Alexander McQueen.

Sophie Ellis Bextor

Aşa da! Cum ne-a obişnuit, artista a ales o culoare electrică, care îi şade foarte bine pentru nuanţa tenului său. Albastrul acesta electrizant şi croiala minimalistă a rochiei de gală o face să arate feminin şi impecabil.

Alexa Chung

Este Antreprenoarea anului la gala de decernare a premiilor unei publicaţii pentru femei. Şi rochia aceasta neagră, delicată şi diafană, cu inserţii senzuale de dantelă, face din modelul de 30 de ani o veritabilă domnişoară stilată.

Sharon Osbourne

Rochia aleasă de vedetă este cu totul nepotrivită pentru seara cea mare, fiind una vaporoasă, cu inserţii florale. Hippie! Acum şi cu paiete incluse.

Emma Willis

Frumoasa jurnalistă şi fost model s-a prezentat cum trebuie: de nota 10! Foarte fashionable, rochia minimalistă, în culori vii şi modele geometrice e o alegere inspirată şi fresh.

Taylor Schilling

Actriţa a ştiut cu ce să se prezinte pe covorul roşu, la un eveniment glamour: cu o rochie clasică, strălucitoare, cu paiete argintii şi decolteu amplu. Şic, elegant şi inspirat!

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg