FOTO Vedete pe... "orange carpet": bine şi prost inspirate la Kids Choice Awards

31 martie, 2014

Sâmbătă seară, a fost timpul adolescenţilor să-şi exprime aprecierile pentru starurile lor favorite din film, muzică şi televiziune. La gala de premiere Nickelodeon, gazda a fost actorul Mark Wahlberg, care nu a scăpat de tradiţionala mâzgă verde fosforescent cu care sunt stropite vedetele pe scenă.

Favoriţii festivităţii ţinute la ediţia cu numărul 27 au fost filmele „Hunger Games” şi “Frozen” – care au luat trofeele pentru Filmul preferat şi respectiv Animaţia preferată, Adam Sandler pentru Actorul preferat, Jennifer Lawrence pentru Actriţa preferată, Justin Timberlake pentru Artistul preferat şi Selena Gomez pentru Artista preferată.

Dar pe covorul portocaliu au sosit mai multe vedete, care au reuşit ca în fiecare an să iasă în evidenţă prin culori vesele şi ţinute relaxate, însă nu toate bine alese. Care sunt acestea?

Lea Michele

Ţinuta ei sumară şi sexi ne-a adus aminte de lenjeriile de noapte. Şi momentul în care i s-a ridicat rochia o demonstrează. Actriţa a forţat un pic nota.

America Ferrera

Costumul este foarte elegant şi inspirat, însă nu cade foarte bine pe actriţă, care este mai corpolentă. Însă bravo pentru stil!

Pharrell şi soţia lui

Cei doi nu au cum să dea greş pe niciun covor, fie el roşu sau portocaliu. Cu un fost model şi cu un mogul fashion, nici nu se pune problema. Stilul lor nonconformist s-a văzut la gala de premiere, iar pălăria statement a artistului a fost nelipsită.

Bella Thorne

Actriţa Disney a povestit că alegerea ei a fost pripită, pentru că prima opţiune a căzut în ultimul moment. Dar nota 10 pentru amestecul de modern, sexi şi rafinat, cu un bodysuit verde smarald care s-a potrivit de minune cu nuanţa părului.

Selena Gomez

N-am prins-o pe covorul portocaliu, însă pe scenă a surprins cu o ţinută mai exotică, matură şi unică, amintind de vestimentaţia orientală.

Kaley Cuoco

A mers pe smart clothes, alegând un costum din două piese minimalist, dar cu un imprimeu foarte plăcut. Ar fi mers mai multă culoare pentru un astfel de eveniment.

Chris Rock şi familia

Nu toate starurile de sex masculin pun preţ pe imaginea lor. Comediantul este, însă, cool, oricum s-ar îmbrăca. Aici, cu familia lui, foarte relaxat.

Christina Milian

Cântăreaţa a ales o rochie cu imprimeu floral, dar parcă nepotrivit pentru o gală. Decupajul lateral a mers perfect cu lungimea rochiei.

David Hasselhoff

Costumul elegant şi pantofii strălucitori n-au mers deloc cu cravata sa cu Sponge Bob. Bine, efectul este în ton cu evenimentul, însă din comic o poate da uşor în prost inspirat.

LL Cool J

Cântăreţul se menţine cool şi fără stil, însă parcă ar fi putut să aleagă o ţinută mai puţin sport şi casual.

FOTO WENN, ReutersRecente pe Ok! Magazine

ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
FotoJet (29) jpg
Maia Morgenstern
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg