FOTO VIDEO Prânz cu vedetele nominalizate la Oscar

11 februarie, 2014

Luni, peste 150 de nominalizaţi la premiile Oscar s-au întâlnit la un prânz, la Hotelul Beverly Hills, pentru a sărbători simplul fapt că au fost aleşi să concureze pentru cele mai importante trofee din lumea filmului.

Luni, peste 150 de regizori, actori şi nominalizaţi la premiile Oscar s-au întâlnit la tradiţionalul prânz dinainte de Oscaruri, la Hotelul Beverly Hills, pentru a sărbători simplul fapt că au fost aleşi să concureze pentru cele mai importante trofee din lumea filmului. Vedetele prezente nu au avut parte doar de relaxare şi de conversaţii plăcute la festivitatea care are loc cu 3 săptămâni înainte de Gala de pe 2 martie, dar au fost şi atenţionaţi de producătorii acesteia să nu uite să-şi menţină discursurile cât mai scurte posibil, de maximum 45 de secunde.

Starurile s-au distrat copios la prânzul nominalizaţilor la Oscar: actriţele erau nervoase cu privire la marea seară din martie, s-au fotografiat împreună cu competitorii lor la diferite categorii, s-au pupat – Sandra Bullock cu Josh Gad – şi s-au ivit la petrecere cu copiii lor – cazul lui Ethan Hawke cu fiica sa, Maya Thurman. Desigur, toţi au participat şi la fotografia de grup, la care Cate Blanchett şi-a lăsat tocurile Louboutin şi a alergat dintr-o suflare la poză.

Sună a pregătire de marile momente ale serii Galei Oscarurilor oare? Să vedem o parte dintre celebrităţile care au participat la eveniment!

Amy Adams

Click pe poză pentru mărire!

Jared Leto

Cate Blanchett

Leonardo DiCaprio

Sandra Bullock

Pharrell

Meryl Streep

Christian Bale

Lupita Nyong'o

Ethan Hawke

Bono

FOTO REUTERS, WENNRecente pe Ok! Magazine

ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg