FOTO VIDEO Trend metalic la gala Grammy: cele mai elegante vedete pe covorul roşu 

27 ianuarie, 2014

Aseară, Staples Center din Los Angeles a găzduit gala cea mare a premiilor muzicale Grammy, cel mai mare eveniment de acest gen care onorează talentul artiştilor şi celebrează succesul lor în domeniu. Însă atenţia ne-a fost concentrată nu numai pe câştigătorii marilor trofee - Daft Punk, Justin Timberlake şi Macklemore & Lewis - dar şi pe ţinutele glamour de pe covorul roşu. Cântăreţe, actriţe, artişti de pretutindeni au sosit pe covorul roşu, stârnind admiraţia fanilor şi strălucind în lumina bliţurilor fotografilor.

Aseară, Staples Center din Los Angeles a găzduit gala cea mult aşteptată a premiilor muzicale Grammy, cel mai mare eveniment de acest gen, care onorează talentul artiştilor din ultimul an, în funcţie de gen, şi celebrează succesul lor în domeniu. Însă atenţia ne-a fost concentrată nu numai pe câştigătorii marilor trofee - Daft Punk, Justin Timberlake şi Macklemore & Lewis.

Cântăreţe, actriţe, personalităţi TV de pretutindeni au sosit pe covorul roşu gata să stârnească reacţii şi să strălucească în lumina bliţurilor fotografilor, cu ţinutele lor sclipicioase sau din contră, sobre şi extrem de elegante. Trendul de anul acesta, însă, pare să fi fost cel metalic: vedetele au mizat în mare parte pe rochii mulate, cu paiete, irizaţii metalice şi mult glamour. Au ales, oare, bine?

Să vedem care au fost cele mai elegante staruri pe covorul roşu la Premiile Grammy de anul acesta!

Katy Perry

Click pe următoarea!

Ciara

Anna Faris

Taylor Swift

Madonna

Pink

Paris Hilton

Rita Ora

Alicia Keys

Anna Kendrick

Christine Teigen

Amber Rose

Cyndi Lauper

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg