FOTO&VIDEO Modă & Tango, într-un concept artistic creat special de Sfântul Valentin by Alin Gălăţescu

14 februarie, 2022
1 colectie raluca soare 9 dana istrate tango dragos samoil jpg jpeg

Într-o zi în care preţuim iubirea, legătura specială dintre parteneri şi dansul unic al sentimentelor, celebrul analist de modă ne propune o ingenioasă împerechere a artelor, pentru a da o dinamică specială unei colecţii ieşite din tipare.

Tangoul este pasiune, subtilitate şi flirt. Este un dialog neîntrerupt cu partenerul, o emoţie continuă, o poveste declarată pe ringul de dans. O astfel de narare pe ritmul inconfundabil al Buenos Aires-ului este şi noul concept artistic creat special de Sfântul Valentin de Alin Gălăţescu, care a gândit o altfel de prezentare de modă - una romantică, dinamică şi plină de senzualitate.

Piesele aduse în prim-plan sunt ţinutele create de designerul Raluca Soare, pline de culoare, de expresivitate şi contraste poetice, menite să ne poarte cu subtilitate către flirt.

Analistul de modă Alin Gălăţescu şi prezentatoarea TV Dana Istrate
Analistul de modă Alin Gălăţescu şi prezentatoarea TV Dana Istrate

"Noua campanie de imagine Raluca Soare e o sumă de exerciţii stilistice, de culoare şi de dans, asemeni unor flash-back-uri din nişte ipotetice amintiri despre viitor, în care dialogul Artelor creează un armonios tango senzual, un Buenos Aires din memorie, încă nenăscut, dar creat chiar în faţa noastră de măiastra fuziune a dansatorilor, desprinşi de timp, spaţiu şi trenduri într-o lume ideală creată în jurul culorilor nesfărşite, al modei inspirate şi al sunetelor fără egal, lăsând visul, senzualitatea, frumuseţea feminină şi concizia masculină să construiască vise, trăite intens şi modern, de fiecare dintre noi. Acum. Aici" - este descrierea pe care o face Alin Gălăţescu acestei colecţii prezentate atât de ingenios în sala de dans.

Prezentatoarea TV Dana Istrate şi coregraful Dragoş Samoil
Prezentatoarea TV Dana Istrate şi coregraful Dragoş Samoil

Protagoniştii sunt prezentatoarea de televiziune Dana Istrate şi coregraful Dragoş Samoil, care şi-au transpus povestea de dragoste din viaţa reală pe ringul de dans, într-un tango imaginat nu doar ca un dialog senzual, ci şi ca o declaraţie fashion - un spectacol vizual la care au contribuit şi make-up artistul Mirela Vescan şi directorul de imagine Rolf Vescan.

"M-a bucurat, entuziasmat şi provocat propunerea lui Alin Gălăţescu şi a Ralucăi Soare de a face parte din campania de imagine a brandului Raluca Soare şi de a da viaţă fiecărei rochii prin intermediul ameţitorului, seducătorului, pasionalului tango, pe care l-am interpretat alături de iubirea mea, Dragoş Samoil, profesor de tango, şi cel care a realizat coregrafiile din cadrul campaniei", ne spune şi Dana Istrate, pe trupul căreia au prins viaţă rochiile fluide, texturate, în culori vii şi materiale preţioase, create de Raluca Soare.

Designerul Raluca Soare şi prezentatoarea TV Dana Istrate
Designerul Raluca Soare şi prezentatoarea TV Dana Istrate

De altfel, câteva dintre aceste piese vestimentare s-ar putea să fie deja recunoscute de publicul feminin, ele fiind purtate de Viviana Sposub şi Adina Halas în concursul "Bravo, ai stil! Celebrities", care tocmai şi-a desemnat câştigătoarea la Kanal D.

Adina Halas, într-o ţinută semnată Raluca Soare, la "Bravo, ai stil! Celebrities"
Adina Halas, într-o ţinută semnată Raluca Soare, la "Bravo, ai stil! Celebrities"

"Sunt fericită că am făcut parte din acest proiect atât de frumos, în paşii unuia dintre cele mai senzuale dansuri ale omenirii, Tangoul, readucând în faţa voastră spiritul nemuritor al unor vremuri pline de savoare şi culoare", mărturiseşte designerul Raluca Soare.

FOTO: PR, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg