FOTO/VIDEO Andreea Esca, în culisele prezentării H&M

21 octombrie, 2015
Andreea Esca jpeg

Aflată la Paris, prezentatoarea de ştiri a fost în public la cea mai aşteptată lansare din această toamnă.

image

Fashionistele au motiv s-o invidieze pe Andreea Esca, care asistat în primul rând la defilarea noii colecţii H&M, realizată în colaborare cu Balmain. Şi nu doar că avem parte de câteva close-up-uri cu outfiturile de sezon, ci şi de câteva insight-uri.

  

image
image image

„Super organizare la evenimentul de lansare. Într-un decor industrial, unde a fost reprodusă o staţie de metrou, au venit, rând pe rând, Joan Smalls, Kylie Jenner, Gigi Hadid, Kendal Jenner, Diane Kruger şi mulţi alţii însoţiţi, desigur, de Olivier Rousteing. Am intrat într-o încăpere pe două etaje, iar prezentarea a fost un mare spectacol de fashion, muzică şi dans, care a culminat cu apariţia pe scenă a celor de la Backstreet Boys. Gaşca de băieţi din Orlando a reuşit ca întotdeauna să facă toată sala să cânte şi să danseze „like in the old good times“, iar Olivier Rousteing, cum ne-a promis, a dansat frenetic cu surorile Kardashian şi s-a urcat pe scenă… “, a povestit Andreea Esca, la cald, de la Paris, pe blogul său.

    

image image image image

„Odată terminat show-ul de pe scenă, a început cel din pop-up store unde topmodele şi invitaţi deopotrivă se îmbulzeau să apuce cât mai multe haine din colecţie . Zburau rochii şi ghete, fete fără inhibiţii se probau în afara cabinelor ca să nu mai stea la cozi interminabile, iar casierii treceau cardurile prin maşini ca la supermarket când e promoţie la tigăi. M-am organizat şi eu ca să încerc să le iau prietenelor câte ceva şi când căutam disperată măsurile pe etichete, ce observ… „Made în Romania”! Aşa da! Dintr-o dată am simţit aşa o mândrie când vedeam cum se bat oamenii pe nişte lucruri făcute la noi“, a mai scris, plină de însufleţire, Andreea Esca, postând pe blogul personal câteva secvenţe filmate cu telefonul mobil de la întregul eveniment.

https://instagram.com/p/9FwyJdocqs/?taken-by=andreeaesca Foto: blogul personalRecente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png