FOTO/VIDEO Cele mai spectaculoase coliere de la Oscar 2015

23 februarie, 2015

Dacă anul trecut Cate Blanchett a avut cea mai preţioasă ţinută din istoria Oscarurilor, o rochie Armani cu aplicaţii din pietre preţioase de 18, 1 milioane $, anul acesta Margot Robbie a avut la gât o bijuterie regală, de 1,5 milioane $.

Dacă anul trecut Cate Blanchett a avut cea mai preţioasă ţinută din istoria Oscarurilor, o rochie Armani cu aplicaţii din pietre preţioase de 18, 1 milioane $, anul acesta Margot Robbie a avut la gât o bijuterie regală, de 1,5 milioane $.

Margot Robbie se află pe cai mari, în această perioadă. Partenera lui Will Smith din pelicula „Focus“ a fost în centrul atenţiei pe covorul roşu de la Oscaruri, afişând nu doar o siluetă impecabilă, ci şi o ţinută rafinată.

Deşi o rochie neagră poate părea cea mai sigură soluţie, Margot Robbie n-a ales această ţinută Yves Saint Laurent cu decolteu spectaculos din lipsă de inspiraţie, ci pentru a pune în valoare preţiosul colier Van Cleef and Arpels, cunoscut şi ca Zip Antique.

Australianca de 24 de ani s-a simţit mândră să poată purta într-o asemenea seară o bijuterie cu diamante şi safire al cărei preţ se ridică la 1,5 milioane $. „Colierul preţuieşte mai mult decât viaţa mea!“, ar fi spus ea pe covorul roşu despre podoaba care este replica perfectă a colierului comandat de Ducesa de Windsor, Miss Wallis Simpson, în 1938, şi la care bijutierul ar fi lucrat peste 800 de ore în atelierul său din Paris.

Şi Scarlett Johansson a ales să pună accentul pe accesorii, iar nu pe rochie. Ea a defilat într-o ţinută verde, creaţie a casei Versace, care i-a pus corpul în valoare, făcându-le pe celelalte colege de breaslă să fie „verzi“ de invidie – şi de-abia a născut!

Şi, dacă tot a avut un decolteu generos, l-a împodobit cu un colier masiv din smaralde dispuse în cascadă, la care a asortat o pereche de cercei, toate marca Piaget.

Aceeaşi idee pare să fi avut şi Cate Blanchett, al cărei colier a scos the little black dress din anonimat. Dacă anul trecut, a purtat cea mai preţioasă ţinută din istoria Oscarurilor, o rochie Armani cu aplicaţii din pietre preţioase de 18, 1 milioane $, anul acesta actriţa a ales o rochie cuminte, din colecţia lui John Galliano pentru Maison Margiela.

Piesa de rezistenţă a reprezentat-o bijuteria cu turcoaze de la Tiffany And Co., care a fost pata de culoare necesară.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

FotoJetLana jpg
laura73 jpg
apartament7 jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
nastase44 jpg
pantaloni9 jpg
cib9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg